Τα δανεια του 2009 ακομα ταλανιζουν το Δημοτικο Συμβουλιο

Της έκδοσης

Ακόμα ένας ισολογισμός, ακόμα μια αναφορά στην κατάσταση στην οποία βρήκε η Κοινωνία Πολιτών τον Δήμο Κομοτηνής το 2011, έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης.

Μάλιστα, με τις εκλογές να πλησιάζουν και τους μονομάχους να «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους για τον υπέρ πάντων αγώνα, άρχισαν και οι αντιμαχίες, που συνήθως, σε αντίθεση με άλλες πόλεις, δεν βλέπουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Την αρχή αυτή τη φορά την έκανε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης, που μετά τον υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο μίλησε ο Αντώνης Γραβάνης για τη διαχείριση της Δημοτικής αρχής, πέταξε το γάντι. «Είναι υποκριτικό», τόνισε, «να μιλάει για κακή διαχείριση ο κ. Γραβάνης, όταν σαν Αντιδήμαρχος Οικονομικών, και συμμετέχων στη διοίκηση Κοτσάκη, πήγε την πόλη ένα σκαλί πίσω», θυμίζοντας την έλλειψη αποθεματικών και τη σύναψη δανείων ύψους 5 εκ ευρώ.

«Εμείς έχουμε αποθεματικά, έχουμε πληρώσει όλη την αγορά, η διοίκησή μας είναι σταθερή και προχωρά παραπέρα» σημείωσε.

Τι το ήθελε; Η αναφορά προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γραβάνη, ο οποίος, είναι αλήθεια, ακούει επί 12 συναπτά χρόνια για την διοίκηση Κοτσάκη, από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε ο κ. Πετρίδης ως Δήμαρχος.

«Έχετε βασίσει όλη την πολιτική σας σταδιοδρομία σε αυτή την καραμέλα» ανέφερε ο κ. Γραβάνης, ο οποίος εντόπισε μια «θρασυδειλία» στο να επιλέγουν κομμάτια από εκείνη τη διοίκηση και υπευθύνους κατά το δοκούν, και το προσωποποιούν σε αυτόν, που ανέλαβε τους τελευταίους 7 μήνες αντιδήμαρχος.

«Χρησιμοποιείται μια σπέκουλα, γιατί δεν έχετε τίποτα ουσιαστικό να πείτε, και είτε πετάτε λάσπη, είτε τα συγκαλύπτετε» σημείωσε, τονίζοντας πως στις εκλογές κρίνεται ο Δήμαρχος, και πως «τώρα στις εκλογές, που ελπίζουμε να χάσετε, και θα γίνω εγώ Δήμαρχος τότε θα κριθώ».

Για να δούμε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.