Στριβειν δια του αρραβωνος

Πιστή στην τακτική της να αντιμετωπίζει επικοινωνιακά τα θέματα η κυβέρνηση, επιχειρεί με τον ανασχηματισμό να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από το μεγάλο θέμα των υποκλοπών.

Βεβαίως κανείς πολίτης δεν είναι τόσο αφελής ώστε να μην πιστεύει ότι η κατασκοπία εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να δρα σκοτεινά. Και μάλιστα με σύγχρονα μέσα. Η όλη όμως κατάσταση που δημιουργήθηκε πείθει τον καθένα για την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να διαχειρίζεται με υπευθυνότητα σοβαρές υποθέσεις και για την ικανότητά της να εμπεδώνει στους πολίτες κλίμα ανασφάλειας και καχυποψίας. Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από το γκάλοπ της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που γεννά ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το θέμα τη κυβέρνηση. Ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τους λόγους απόκρυψης του σκανδάλου από την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Ερωτήματα που αφορούν στη δικαστική έρευνα η οποία ενώ χαρακτηρίστηκε κατεπείγουσα κράτησε 11 ολόκληρους μήνες.

Και ο πρωθυπουργός αντί να καταφύγει στην ανάληψη πολιτικής ευθύνης ανακοινώνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής. Πώς θα λέγαμε δηλαδή στρίβειν δια του αρραβώνος. Κάτι τέτοιο…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.