Στο ιδιο «εργο» θεατες

Της έκδοσης

Ευτυχώς που υπάρχει η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος» και μας προσφέρει λίγες στιγμές θυμηδίας μέσα σε αυτή την κατά τα άλλα άνευρη προεκλογική περίοδο σε ό,τι αφορά τον Δήμο Κομοτηνής.
 
Πέραν του πρώτου απίστευτου –στην κυριολεξία–  σλόγκαν της παράταξης « Ο δήμαρχος όπως θα θελες να είναι» το οποίο από εκείνη την πρώτη του εμφάνιση έχουμε να το δούμε, και ευτυχώς, τα μέλη της παράταξης επανήλθαν με έναν σαφώς πιο πρωτότυπο τρόπο προεκλογικής «πολιτικής».
 
Ο λόγος για το βίντεο που ανήρτησαν χθες στα social media της παράταξης, το οποίο βεβαίως το έχουμε ξαναδεί, τέτοιον καιρό προ πενταετίας, το οποίο ωστόσο επικαιροποίησαν.
 
Δύο μέλη της παράταξης βρίσκονται στο Άλσος Καρυδόρεμα της Κομοτηνής, όπου με άκρως απολαυστικό τρόπο –και στο σημείο αυτό να δώσουμε τα συγχαρητήριά  μας στον εμπνευστή–   κατακεραυνώνουν τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, για την τήρηση των προεκλογικών του –προ 2010–   δεσμεύσεων, ήτοι την κατασκευή του μεγαλύτερου πάρκου αναψυχής της Βορείου Ελλάδος.
 
Και ενώ προφανώς οι υποσχεθείσες τεχνητές λίμνες, οι τεχνητοί καταρράκτες, το παιδικό τρενάκι και οι λοιποί χώροι πρασίνου, δεν διαφαίνονται στον φόντο, καθότι δεν υλοποιήθηκαν, τα δύο μέλη της παράταξης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισημαίνουν το οφθαλμοφανές.
 
Και μέχρι εδώ ουδέν πρόβλημα, εξαιρουμένης της παρουσίας ενός σκυλιού στα χέρια τους ενός, δεδομένων των πολυεπικοινωνημένων απόψεων της παράταξης σχετικά με τα ζώα.
 
Σε κάθε περίπτωση πάντως η διαφωνία δεν εστιάζεται σε αυτό καθ ‘αυτό το γεγονός αλλά στο ότι και σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, ο «Σπάρτακος» στρέφεται αντιπολιτευτικά κατά του υφιστάμενου δημάρχου Κομοτηνής, Γιώργου Πετρίδη. Και αυτό διότι καθ’ όλη την διάρκεια της σχεδόν παρελθούσας πενταετίας της υφιστάμενης διοίκησης του Δήμου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ο «Σπάρτακος» δια των εκπροσώπων του όχι μόνο δεν στάθηκε αντιπολιτευτικά απέναντι στα έργα και τις δράσεις της υφιστάμενης διοίκησης, αλλά λειτούργησε πολλαπλώς και σε εντυπωσιακό βαθμό ενισχυτικά σε αυτήν. 
 
Εμείς με Μπρετόν δεν θα κλείσουμε, αλλά θα χρησιμοποιήσουμε εν είδει τιμής την καταληκτική φράση της παράταξης, διαφοροποιημένη ελαχίστως ως προς το περιεχόμενο δια την επίτευξιν του σχολίου…
 
«Το ίδιο ακριβώς “έργο” υπάρχει από τότε στα λόγια… μέχρι και σήμερα»!
 
Τα λοιπά σχόλια, «απρόσωπα» και μη τα αφήνουμε σε εσάς!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.