Στην ακρη της πολης

Απόλυτο δίκαιο έχουν οι κάτοικοι των νέων εργατικών κατοικιών, όχι μόνο για το θέμα της ΔΕΗ, αλλά και για όσα άλλα καταμαρτυρούν.

Η ελλιπής δυνατότητα πρόσβασης στην Κομοτηνή, επειδή, άκουσον άκουσον, δεν υπάρχει αστική συγκοινωνία και αναγκάζονται να επιβαρύνονται το κόστος μεταφοράς με ταξί, η απουσία εξυπηρέτησης όσον αφορά στην ταχυδρομική υπηρεσία, με αποτέλεσμα να κοπούν τα τηλέφωνά τους γιατί ουδέποτε παρέλαβαν τους λογαριασμούς του Ο.Τ.Ε., μαρτυρούν εγκατάλειψη.

Εγκατάλειψη η οποία δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτή για ένα κομμάτι της πόλης.

Επιπροσθέτως, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας τους είχε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία επέκταση της ΔΕΗ και σήμερα είναι ορατή πλέον η περίπτωση της επέκτασης.

Είναι πραγματικά αδιανόητο δύο εποπτευόμενοι από το κράτος οργανισμοί κοινής ωφέλειας να μην μπορούν να συνεννοηθούν και καλούνται τώρα οι πολίτες να πληρώσουν το τίμημα της απουσίας σχεδιασμού.

Εκτός των άλλων οι κάτοικοι των νέων εργατικών κατοικιών πρέπει να υποστούν και την δυσοσμία από παρακείμενο χοιροστάσιο, αλλά και από τον βιολογικό καθαρισμό.

Επίσης, ο Δήμος Κομοτηνής μπορεί σε ημερήσια βάση να κάνει την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Κάποια στιγμή οι εποπτευόμενοι από το κράτος οργανισμοί κοινής ωφέλειας θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να ταλαιπωρούν τους πολίτες.


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.