Στα προηγουμενα επεισοδια του δημοτικου Ιασμου…

Της Έκδοσης

Τον δάκτυλον επί τον τύπο των ήλων έβαλε, 50 λεπτά αφού είχε ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιάσμου την Τρίτη για το δημοψήφισμα της ΔΕΥΑΔΙ, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Σπορίκης, ο οποίος εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή συζητήθηκαν πράγματα που πέρασαν, που κρίθηκαν στις εκλογές, και όχι για ζητήματα που απασχολούν άμεσα το Δήμο, ενώ εξέφρασε τη διαπίστωση πως λείπει ο πολιτικός λόγος και οι δημοτικοί σύμβουλοι αρκούνται σε χαρακτηρισμούς.
 
Άλλωστε μέχρι εκείνη τη στιγμή, το κυριότερο κομμάτι της συζήτησης επικεντρώθηκε τόσο σε ζητήματα εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και για να ξαναζωντανέψουν αντιπαραθέσεις που έλαβαν χώρα τους προηγούμενους μήνες.
 
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι όλο αυτό το ριπλέι (σε επίπεδα ανάλυσης έφτασε το VAR) έγινε προς όφελος των μέσων ενημέρωσης, που είναι αλήθεια πως ήταν περισσότερα από ό,τι συνήθως, δίνοντας επιπλέον έμπνευση στους συμμετέχοντες, αλλά και την ευκαιρία να παραθέσουν τι είχαν χάσει μέχρι τότε, όπως γίνεται στις τηλεοπτικές σειρές, όταν στην αρχή λένε τι έχει συμβεί για να μπορείς να παρακολουθήσεις τι γίνεται.
 
Άλλωστε και το Δημοτικό Συμβούλιο Ιάσμου, σύμφωνα με τον κ. Σπορίκη, δεν απέχει και πολύ, μιας και του μετέφεραν πως κάποιοι λένε ότι «σήμερα έχει δημοτικό Συμβούλιο live, να πάρουμε πίτσες και μπύρες»…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.