Σκαψιματα σε ολη την Κομοτηνη για το νεο Δικτυο FTTH του ΟΤΕ

Της Έκδοσης

Άμεσα και τουλάχιστον μέχρι τις 31 Μαΐου θα διαρκέσουν οι εργασίες του ΟΤΕ για την τοποθέτηση οπτικών ινών, που θα δώσει την δυνατότητα επέκτασης του δικτύου οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH).

Κατά την διάρκεια των εργασιών σε κάποιες περιοχές θα κλείσουν δρόμοι, και αλλού θα περιοριστεί η κυκλοφορία, με την Αστυνομία Ροδόπης να ανακοινώνει τις οδούς που θα επηρεαστούν, που για συντομία εκτιμάται πως θα είναι η μισή Κομοτηνή. Γιατί η μισή Κομοτηνή; Γιατί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η Αστυνομία αφορούν την φάση Α του έργου, την ώρα που έχει κατατεθεί και εγκριθεί, ταυτόχρονα με την Α, και η Β φάση του έργου, οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της οποίας θα ισχύουν, σύμφωνα με την απόφαση, από τον Μάϊο του 2024 έως τον Νοέμβριο του 2024, και πιθανότατα θα τις μάθουμε τότε.

Με δεδομένο ότι αυτά τα έργα σπανίως ολοκληρώνονται στην ώρα τους, για διάφορους λόγους, μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως οι εργασίες θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2024, αν όχι και πέρα από αυτό, ενώ θα συμπέσουν σε πολλές περιπτώσεις με εκσκαφές που έχουν γίνει για το δίκτυο φυσικού αερίου.

Όσοι λοιπόν βλέπετε τα συνεργεία του Φυσικού αερίου να τελειώνουν τα σκαψίματα στην γειτονιά σας, μην ανησυχείτε, σε λίγο έρχεται ο ΟΤΕ, και ποιος ξέρει και ποιος άλλος.

Μπορείτε να δείτε τις ρυθμίσεις

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.