Σημερα ολοι απεργουμε

Σήμερα 12 Δεκέμβρη όλοι απεργούμε δηλώνοντας «παρών» στον αγώνα για το ημερομίσθιο, για τις συντάξεις μας, για την υγεία μας. Δίνουμε τον αγώνα μας για το μέλλον αυτού του τόπου, για μια αξιοπρεπή ζωή που μας αξίζει.

Η εργατιά δεν αντέχει άλλο. Δεν πάει άλλο με τους μισθούς της πείνας, τις συντάξεις της φτώχειας, τη λεηλασία των Ταμείων, την ακριβοπληρωμένη από το υστέρημά της περίθαλψη. Δεν πάει άλλο με την ανεργία, με το καθεστώς της απασχολησιμότητας. Δεν πάει άλλο με την ίδια αντεργατική και αντιασφαλιστική πολιτική που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση προωθώντας την δήθεν μεταρρύθμιση.

Το ασφαλιστικό, βέβαια, είναι η σταγόνα που γέμισε το ποτήρι. Οι κυβερνητικοί χειρισμοί στον ΟΤΕ, η ακρίβεια, η κατάσταση στη ΔΕΗ, ακόμα και η προσπάθεια να κλείσει η «Ολυμπιακή», κάνουν περισσότερο βαρύ το κλίμα στην κοινωνία. Κυρίως όμως στη δυσαρέσκεια των πολιτών βαραίνει η προοπτική, τόσο για την πορεία της συνολικής οικονομικής κατάστασης όσο και για την τύχη του καθένα προσωπικά μέσα σε αυτή.

Γι’ αυτό σήμερα όλη η Ελλάδα βρίσκεται στους δρόμους. Σήμερα απεργούν όλοι. Σήμερα οι εργαζόμενοι είναι αποφασισμένοι να παραλύσουν τη χώρα και να στείλουν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση. Δεν πάει άλλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.