Σε πολιτικη κριση η χωρα

Ενάμιση χρόνο μετά την άνοδό της στην εξουσία η κυβέρνηση δίνει το στίγμα της πρόωρης φθοράς. Από την εξωτερική πολιτική μέχρι και την οικονομία αποδεικνύει ότι δεν είχε στρατηγικό ορίζοντα. Όλες οι προεκλογικές της δεσμεύσεις για παροχές, για πόλεμο κατά της διαφθοράς, για σεμνότητα και ταπεινότητα διαψεύστηκαν.

Η εικόνα που παρουσιάζει ως κυβέρνηση με τους υπουργούς να συγκρούονται με τους υφυπουργούς τους είναι η χειρότερη που θα μπορούσε να παρουσιάσει σε αυτό το χρόνο διακυβέρνησή της.

Η φιλοκυβερνητική συνδικαλιστική παράταξη πρωταγωνιστεί και σε σκάνδαλα και σε καταγγελίες για σκάνδαλα της πολιτικής ηγεσίας.

Η αμηχανία και ο πανικός της κυβέρνησης μεγαλώνουν καθώς ήδη έχει τερματισθεί η δυνατότητα απόδοσης ευθυνών στη διαχείριση των προκατόχων της, αλλά και ταυτόχρονα υπάρχει η διαπίστωση ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο απολογισμός κυβερνητικού έργου θα είναι πενιχρός έως μηδενικός.

Το έλλειμμα διακυβέρνησης διογκώνεται και αποκτά διαστάσεις πολιτικής κρίσης με απρόβλεπτες αρνητικές για τη χώρα συνέπειες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.