Σε μαυρο χαλι το φωτεινο χαλι στην Ερμου

Της Έκδοσης

Η κατάσταση του εναέριου χαλιού στην Ερμού μας έχει απασχολήσει και παλιότερα, όπως και οι φθορές που είχαν γίνει και στο χαλί της Βενιζέλου.

Δυστυχώς όμως παρά τις όποιες παρεμβάσεις γίνονται, φαίνεται πως τουλάχιστον σε ένα σημείο στην Ερμού, στο τελευταίο πριν τον χωρισμό της σε δύο οδούς προς το ρολόι, το χαλί ξηλώνεται ξανά, και μάλιστα στο κομμάτι εκείνο είναι περισσότερα τα ξηλωμένα κομμάτια, παρά αυτά που παραμένουν στην αρχική τους θέση.

Μάλιστα, αν παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία, τα κομμάτια που κρέμονται έχουν μαζευτεί στην παρακείμενη κολώνα, παρομοιάζοντας περισσότερο με εικαστική παρέμβαση, παρά με εναέριο στολισμό του δρόμου.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί τέτοιο πρόβλημα, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Γιατί μπορεί να έχουμε καταργήσει λίγο πολύ τους εορτασμούς το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει κάποια πράγματα να αφήνονται στην τύχη τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.