«Ψυχρος» Μαρτης

Της έκδοσης

«Αγριεμένος» είναι και θα παραμείνει φέτος ο Μάρτης καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών μετεωρολόγων το κρύο των προηγούμενων ημερών αναμένεται να επανέλθει μετά από μια πολύ σύντομη «ανάπαυλα» λίγων εικοσιτετραώρων.

Και αν και η κακοκαιρία «Φίλιππος» στην περιοχή της Θράκης δεν έφερε χιόνια, πλην των ορεινών περιοχών, οι θερμοκρασίες που επικράτησαν καθ’ όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψαν πολύ.

Σύμφωνα πάντως με τους μετεωρολόγους από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, από την Πέμπτη και μετά η χώρας μας θα βρεθεί αντιμέτωπη εκ νέου με χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, αλλά και χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το ότι η ΕΜΥ για την περιοχή της Ροδόπης και ειδικότερα της Κομοτηνής δείχνει μεν καιρό αίθριο αλλά και θερμοκρασίες οι οποίες δεν θα ξεπεράσουν στον μέγιστο βαθμό τους 9- 10 βαθμούς κελσίου και εκείνο σε ημέρες ηλιόλουστες.

Να σημειώσουμε δε πως και οι «δικοί»  μας «μετεωρολόγοι», ήτοι η σελίδα «Καιρικά Νέα Θράκης» σε ανάρτησή τους προειδοποιούν ότι το κρύο θα συνεχιστεί ως και τα τέλη του Μάρτη, ενώ η νέα «ψυχρή εισβολή» αναμένεται από την Παρασκευή και μετά.

Υπομονή!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.