Προβληματισμος για την κατασταση με τα σκουπιδια στον οικισμο της Νυμφαιας

Της έκδοσης

Το θέμα της κατάστασης με τα σκουπίδια, που βρίσκονται χύδην στις πλαγιές του οικισμού της Νυμφαίας, έθιξε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής ο Σύμβουλος κ. Ανέστης Στρατιάδης.

Αφορμή για την παρέμβασή του ήταν το γεγονός ότι ο Δήμος θα τοποθετήσει φωτισμό στον οικισμό, κάτι θετικό, όπως σημείωσε ο κ. Στρατιάδης, που όμως θα φωτίζει και τη νύχτα, την άσχημη κατάσταση που επικρατεί την ημέρα, με σκουπίδια πεταμένα κυριολεκτικά έξω από τα σπίτια, που μένουν στην πλαγιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα με τα σκουπίδια είχε αναφερθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην σελίδα «Τα στραβά και τα ανάποδα της Κομοτηνής», όπου μάλιστα ο υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου είχε τονίσει πως ο πρόεδρος του οικισμού είχε ζητήσει κάδο κοντέινερ, τον οποίο και τοποθέτησε ο Δήμος, ώστε να γίνεται η αποκομιδή μέσω αυτού, όμως το πρόβλημα συνεχίζεται λόγω κάποιων δημοτών.

Με κάτι ανάλογο στο μυαλό ο κ. Στρατιάδης, τόνισε πως θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για αυτό, προτείνοντας αρχικά να γίνει ένας εθελοντικός καθαρισμός, ώστε να αναδειχθεί η ανάγκη, ίσως και μέσω του Δήμου, και στη συνέχεια αν συνεχιστεί το πρόβλημα, να ληφθούν περαιτέρω μέτρα από το Δήμο.

Την πρόταση οι δημοτικοί σύμβουλοι να προχωρήσουν σε καθαρισμό την έχουμε ακούσει πολλές φορές, να δούμε αν θα προχωρήσει, γιατί όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το πρόβλημα είναι σημαντικό…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.