Προστιμο σε φορτηγακια που δεν φερουν στοιχεια στις δυο πλευρες

Βαρύ πρόστιμο περιμένει τους ιδιοκτήτες ΙΧ φορτηγών, πάνω στα οποία δεν αναγράφονται συγκεκριμένα στοιχεία, σε εμφανή σημεία στις δύο πλευρές του οχήματος.
 
Σύμφωνα με υπουργική απόφαση που ισχύει από το 1991 (Α2/ 29542/5347/ 1991 υ.α), στις δύο πλευρές του αμαξώματος του ΦΙΧ πρέπει να αναγράφονται τα εξής: η χρήση (ιδιωτική), ο αριθμός κυκλοφορίας, ονοματεπώνυμο /τίτλος επιχείρησης, η έδρα της επιχείρησης, το μικτό βάρος και το ωφέλιμο φορτίο.
 
Αυτό που κάνει πλέον επιτακτική την ανάγκη να συμμορφωθούν με την παραπάνω απόφαση όσοι έως τώρα το είχαν αμελήσει, είναι ότι η μη αναγραφή των παραπάνω στοιχείων θεωρείται πλέον και φορολογική παράβαση, η οποία τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ.
 
ΒΑΡΑΤΕ αλύπητα να δούμε τι θα πάρετε στο τέλος. Μόνο μην μάς ζητήσετε να σας πούμε πόσες φορές το κάνουμε με τις γυναίκες μας ή και τις φιλενάδες μας γιατί εκεί σίγουρα θα πέσετε έξω, γιατί αυτό δεν γράφει πουθενά ούτε ωφέλιμο ούτε απόβαρο ούτε μικτό!!!
 
Και προπαντός δεν έχει ταξίμετρο. Και εκτός αυτού δεν είναι φανερό γιατί… «Άμα ήταν φανερό αυτό το πράγμα πόσοι θα γινόντανε ρεζίλι»;;;!!! Άρα λοιπόν μην το επιχειρήσετε, δεν πρόκειται να πάρετε ούτε δραχμή… 

«Οι ξετσίπωτες»!!!

Σε όλες τις γυναίκες μόλις γεννηθούν, γίνετε μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές και αφοσιωμένες στον σύντροφό τους. Κάποιες όμως καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ… Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν..!!! Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.
 
Είναι οι λεγόμενες «ξετσίπωτες»!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.