Προς τους συνταξιουχους της προαιρετικης κατηγοριας του ΤΕΒΕ

Αγαπητοί φίλοι,
 
Για μια ακόμα φορά κάνω έκκληση σε όλους τους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ, που για λίγα ή και για πολλά χρόνια ήταν στην προαιρετική κατηγορία, να επικοινωνήσουν μαζί μου. Έχουμε βάσιμες ελπίδες και πρέπει να καταφύγουμε στη δικαιοσύνη για να κερδίσουμε την απαράδεχτη συμπεριφορά και το κλέψιμο όλων των κυβερνήσεων, από όλους εμάς που πληρώναμε το διπλάσιο, από κάποιους άλλους συναδέλφους ασφαλισμένους που ήταν στην υποχρεωτική κατηγορία στο ΤΕΒΕ.
 
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ!
 
Θέλουμε τα ανταποδοτικά για όλα αυτά που πληρώσαμε τόσα χρόνια με την προϋπόθεση να έχουμε μια καλύτερη σύνταξη.
 
Η πληροφορίες μου είναι ότι θα δικαιωθούν όσοι προσφύγουν και όχι το σύνολο των ασφαλισμένων στην προαιρετική κατηγορία.
 
Γι’ αυτό λοιπόν ας δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί και πιστεύω με σιγουριά ότι θα δικαιωθούμε. Μέχρι στιγμής ΔΥΣΤΥΧΩΣ είμαστε πολύ λίγοι και ενδεχομένως το κόστος να είναι μεγάλο. (Δεν ξέρω λέω) όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, ας μην ολιγωρούμε άλλο…
 
Κώστας Λιούρτας, τηλ. 6973036857 σας περιμένω όλους… ευχαριστώ!!! 

Τα χάλια της Εγνατίας Οδού

Μου έλεγε ένας φίλος προχθές.
-Στρίβοντας από το φανάρι για να πιάσεις την Εγνατία οδό μετά την Κομοτηνή και πριν το Ροδίτη, μπορείς να κάνεις τρία πράγματα.
1ον Εμετό από τις αναταράξεις λόγω λακκουβών…
2ον Να βάλεις τα υλικά στο στόμα και να κάνεις φραπέ.
3ον Μπορείς να μάθεις τον ποντιακό χορό κότσαρι!!!
Τώρα τι σχέση έχουν τα διόδια με το κότσαρι και τον φραπέ;
 
Πού να ξέρω εγώ; ρωτήστε αυτούς που μαζεύουν τα λεφτά για να κάνουν τους Ελληνικούς δρόμους… 

Οι φοιτήτριες και οι τυρόπιτες στο δρόμο

Ένα άθλιο δημοσίευμα των TIMES για την πορνεία στην Ελλάδα έκανε προχθές την εμφάνισή του από έναν άθλιο πανεπιστημιακό που δήθεν έκανε έρευνα. Μπροστά στη δημοσιότητα δεν χαμπαριάζουν τίποτα οι άτιμοι.
Ούτε λίγο ούτε πολύ κατέληξε ο «άνθρωπος» ότι οι ελληνίδες φοιτήτριες «πάνε» για μια τυρόπιτα!!! Σώπα ρε μεγάλε «πήρες» πολλές φοιτήτριες για μια τυρόπιτα; Κάτι τέτοια τα λένε κάτι ανθρωπάκια που έχουν να δουν «γυναικείο» από τα βαφτίσια της αδελφής τους!!! Μάλλον τέτοιος είναι ο εν λόγω!!!
 
Μου έλεγε προχθές η κόρη ενός φίλου μου, φοιτήτρια, ότι τώρα θα πρέπει να προσέχουμε στο δρόμο μην τρώμε τυρόπιτα και μας παρεξηγήσουν.
-Άραγε γλυτώνουμε από την έρευνα του πανεπιστημιακού, αν τρώμε σπανακόπιτα; 

Τους βαρέθηκα

Ψηφίζω πάνω από 40 χρόνια και δυστυχώς άκουσα πολλά ψέματα, υπερβολές, αθλιότητες και λόγια του αέρα από όλους τους υποψήφιους πρωθυπουργούς, ουδενός εξαιρουμένου. Πολύ δε από δαύτους δεν έχουν πει ούτε μια αλήθεια.
 
Θλίβομαι κι εξοργίζομαι για την κατάντια της πατρίδας μας, αλλά και όλων τον πολιτικών αρχηγών της. Μα χάθηκε ένας πατριώτης ρε παιδιά;;;
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.