Προς επιλυση το θεμα του camping Φαναριου;

Της έκδοσης

Σε θετική τροχιά ως προς την επίλυση του φαίνεται πως οδεύει το ζήτημα που έχει αναστατώσει, και δικαίως, την τοπική κοινωνία της Ροδόπης και όχι μόνο, ήτοι η λειτουργία του camping Φαναρίου.

Ήδη η διαμαρτυρία των μελών του Συλλόγου Κατασκηνωτών την προηγούμενη Κυριακή αλλά και η ομόφωνη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής όπως αυτή «μεταφράστηκε» και στο σχετικό ψήφισμα ανέδειξαν στον μέγιστο βαθμό τα διακυβεύματα από την πιθανή μη λειτουργία του camping το φετινό καλοκαίρι, καθώς και την πολλαπλώς ζημιογόνα πρακτική της ΕΤΑΔ, όχι μόνο στο εν λόγω ζήτημα.

Μετά τη δραστηριοποίηση των τελευταίων 24ωρων σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ζήτημα βαίνει προς «προσωρινή» επίλυση, υπό την έννοια ότι αναμένεται τελικά το camping να λειτουργήσει και μάλιστα το αμεσότερο δυνατό, σε κάθε περίπτωση εντός του Ιουνίου.

Οι πληροφορίες μας λένε πως τα προηγούμενα 24ωρα υπήρξε σχετική κινητοποίηση  κατά την οποία φαίνεται να προτάχθηκε η λύση της λειτουργίας του υπό τον Δήμο Κομοτηνής, γεγονός ωστόσο που μένει να διαφανεί αλλά και να διευκρινιστεί ως προς τις λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Σε κάθε περίπτωση σχετικές επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται άμεσα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.