Προχωρα και η ΔΕΥΑΚ στο σχεδιασμο των υποδομων για το νεο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Της έκδοσης

Μπορεί η κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής να βρίσκεται, προς το παρόν, στον «πάγο», όμως η προοπτική του παραμένει, και έτσι φαίνεται πως και οι τοπικοί φορείς κινούνται με βάση πως το Νοσοκομείο, εύκολα ή δύσκολα, θα κατασκευαστεί.

Ήδη η Περιφέρεια ΑΜΘ προχωρά τη διαδικασία για την βελτίωση του οδικού δικτύου προς το χώρο του Νοσοκομείου, ενώ και η ΔΕΥΑΚ, που έχει στη δικαιοδοσία της τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

Αυτό τόνισε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στράτος Τσακιρίδης, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως ένα από τα επόμενα έργα της επιχείρησης θα είναι η κατασκευή του αγωγού για την σύνδεση του βιολογικού Κομοτηνής με το χώρο του νέου Νοσοκομείου.

Βέβαια η κατασκευή του νέου αγωγού, δεν θα αποτελεί λύση μόνο για το νέο Νοσοκομείο, αλλά θα δώσει και τη δυνατότητα να επεκταθεί ο βιολογικός και σε άλλους οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής, κάτι που ίσως θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα.

Θα πείτε τώρα, και το νοσοκομείο Κομοτηνής θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα, (από το 2010 το παιδεύουμε) αλλά ακόμα περιμένουμε. Ας ελπίσουμε πως όλα θα τελειώσουν καλά, και για το νοσοκομείο, και για την σύνδεση των οικισμών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.