Πολιτικος πολιτισμος

Της έκδοσης

Δεχτήκαμε συγχαρητήρια ως περιοχή, δηλαδή όχι εμείς αλλά οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι επί του Δήμου Κομοτηνής που έδωσαν το καλό παράδειγμα συμμετέχοντας από κοινού, οι κ.κ.Γκαράνης, Γραβάνης και Λαφτσή στο βίντεο της καμπάνιας του Δήμου για τον εμβολιασμό και ενισχύοντας έτσι το μήνυμα της αναγκαιότητας του για την προφύλαξη τόσο ημών όσο και του φιλικού και κοινωνικού μας περιβάλλοντος.

Η «σύμπραξη» των τριών εκπροσώπων διοίκησης και αντιπολίτευσης σχολιάστηκε θετικά από συνάδελφα μέσα γειτονικών νομών όπως η εφημερίδα «Εμπρός» στην Ξάνθη που επεσήμανε τόσο τα δείγματα πολιτικού πολιτισμού και η κουλτούρα συναίνεσης που τόσο καίρια ζητήματα τα απαιτούν και που αυτή η κίνηση «εκφράζει» όσο και την απουσία αντίστοιχων συμπράξεων από τα εκεί γενόμενα σε επίπεδο αυτοδιοικητικό.

Και θα συμφωνήσουμε απολύτως με τους συναδέλφους για το αποτέλεσμα της σύμπραξης επισημαίνοντας ωστόσο πως πρόκειται ίσως για μια από τις ελάχιστες φορές που η συναίνεση αυτή βρήκε έδαφος να αναπτυχθεί. Και κρίνοντας από το αποτέλεσμα σε επίπεδο τουλάχιστον επικοινωνιακό, η επιτυχία της σύμπραξης μάλλον δείχνει τον δρόμο και για το πώς σε καιρούς και συνθήκες τόσο δύσκολες όπως οι σημερινές θα πρέπει να προχωρήσουμε. Τόσο σε επίπεδο πολιτικών εκπροσώπων όσο και σε επίπεδο κοινωνίας.  Διότι τα διακυβεύματα της εποχής και της κοινωνίας πολλά και η συλλογικότερη διεκδίκηση πάντα θα είναι αποτελεσματικότερη από αυτήν της μονάδας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.