Πολιτικοι γεματοι επαρση και αλαζονεια

Τόσα χρόνια ψηφίζω και δεν είδα σεμνό και ταπεινό πολιτικό, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Όλοι συμπεριφέρονται σαν «αστέρες» γεμάτοι έπαρση και αλαζονεία, θαρρείς και ο λαός τούς χρωστάει, ξεχνώντας ότι ο κάθε ένας από δαύτους μας στοιχίζει περίπου 200χιλ. ευρώ το χρόνο. Και ας είναι άνεργος πριν μπει στη βουλή!!!
 
Κανένας από τους «εκλεγμένους» μας με χίλια δυο «τερτίπια» δεν έκανε το αυτονόητο. Αυτό που θα έκανε ένας άνθρωπος της καθημερινότητας.
 
«Κανένας δεν ανέβηκε στην κορυφή για να δει τον κόσμο, μα όλοι τους ανέβηκαν για να τους δει ο κόσμος».
 
Άλλα πιστεύω ότι έφτασε η ώρα τους και πολύ σύντομα πολλοί από αυτούς θα βγουν στο μεροκάματο, και τότε θα δουν «πόσα απίδια παίρνει ο σάκος τους…».
 
Θυμάμαι εκείνον τον «απίθανο» Τζαμτζή που ούρλιαζε ένα πρωί στην τηλεόραση λέγοντας ότι…«οι βουλευτές ξεραίνουν το σκατό τους και το τρώνε» από τη φτώχια!
Τώρα που δεν παίρνει τις 6-7 χιλ το μήνα πιστεύω να ξεραίνει και των συγχωριανών του!!! 

ΝΑΙ στο ΦΠΑ στα ιδιωτικά

Εδώ και μέρες γίνεται ένας κακός χαμός για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.
Βγαίνουν κάθε μέρα τα κανάλια του συστήματος και μας αναλύουν το πόσο θα επιβαρυνθεί ο φτωχός, ο πολύ φτωχός και ο μικρομεσαίος που στέλνει τα παιδιά του στο ιδιωτικό σχολείο.
 
Βρε Γκεμπελιστές, δεν μας τα λέτε καλά, μα καθόλου καλά και φυσικά το ξέρετε!!!
 
Ποιος από τους παραπάνω μπορεί να στείλει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο;
 
Οι φτωχοί και πολύ φτωχοί έχουν κλείσει δεν σας το έχουνε πει; Ακόμα 250 χιλ δεν μπορούν να κλείσουν και η πλειοψηφία από αυτούς που «κάνουν» πως είναι ανοιχτοί δεν μπορεί να πληρώσει το ΤΕΒΕ τους και είναι και ανασφάλιστοι.
 
Ποιος μπορεί να στείλει το παιδί του σε ιδιωτικό σχολείο; Το μόνο που κάνουν οι φουκαράδες επαγγελματίες αυτής της τάξης είναι να μπορούν να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι ψωμί τουλάχιστον μην πεινάσουν τα παιδιά τους. Σήμερα δουλεύουν άνθρωποι του μεροκάματου για 500-600 ευρώ το μήνα και το ιδιωτικό σχολείο θέλει 1000 € το ένα παιδί το μήνα… Πώς είναι λοιπόν δυνατό να πάει ενός δημοσίου υπαλλήλου και ενός μικρομεσαίου το παιδί σε ιδιωτικό σχολείο;
 
Και γιατί ξαφνικά σας έπιασε τόσος πόνος για τα παιδιά των φτωχών και των πολύ φτωχών; Μας λέτε; Αφήστε δεν χρειάζεται, τον κ@λο σας πάτε να γλιτώσετε και τίποτα άλλο!!! Είπαμε Αλέξη… ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και μόνο, τίποτα άλλο.
 
Και μην τους λογαριάζεις, να πληρώσουν οι έχοντες και οι κατέχοντες και όχι πάλι η φτωχολογιά…ΝΑΙ στο ΦΠΑ στα ιδιωτικά λέω εγώ…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.