Ποιος ο λογος επισκευης, οταν υπαρχει… καφασι;

Της έκδοσης

Κίνδυνο για τους διερχόμενους, πεζούς αλλά και οδηγούς, αποτελεί μια τρύπα που έχει ανοίξει στην περιοχή της Εκτενεπόλ, στη συμβολή των οδών Εύξεινου Πόντου και Κριμαίας, η οποία, σύμφωνα με τους περίοικους, δεν έχει επισκευαστεί εδώ και τρεις εβδομάδες.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, πρόκειται για ένα καπάκι κάτω από το οποίο περνά φρεάτιο, και το οποίο όμως βρισκόταν, πριν υποχωρήσει, εντός του δρόμου. Στο χώρο φαίνεται ότι έχουν γίνει αρκετές παρεμβάσεις, ενώ η τρύπα είναι αρκετά μεγάλη για να προκαλέσει ζημιά σε διερχόμενο όχημα, αλλά και να παγιδέψει κάποιον πεζό που δεν προσέχει, ιδιαίτερα τη νύχτα.

Βέβαια για την αποτροπή αυτού του συμβάντος, έχει τοποθετηθεί ένα πορτοκαλί κασόνι για να το βλέπουν όσα οχήματα περνούν, ενώ έχουν τοποθετηθεί κορίνες και κορδέλα γύρω γύρω, ώστε να προσέχουν οι πεζοί.

Παρόλα αυτά το πρόβλημα παραμένει, μαζί με τα παράπονα των περίοικων για το κλείσιμο της τρύπας, αλλά και την αντιμετώπιση του προβλήματος που τη δημιούργησε, μιας και μαζί με το φρεάτιο έχει βυθιστεί σημαντικό κομμάτι και του υπόλοιπου δρόμου.

Οι περίοικοι εκφράζουν φόβους για την πρόκληση ατυχήματος, αφού στη γειτονιά υπάρχουν πολλά παιδιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.