Ποιος χτυπησε το αδεσποτο σκυλι στην Εκτενεπολ;

Σε επέμβαση υποβλήθηκε το σκυλί που βρέθηκε παράλυτο στα πίσω του πόδια

Επέμβαση ώστε να μπορέσει να γιατρευτεί, και αν είναι δυνατόν να ξαναπερπατήσει, έκανε το απόγευμα της Παρασκευής στο σκυλί που βρέθηκε με τραύμα κοντά στην σπονδυλική του στήλη, αδυνατώντας να κινήσει τα πίσω του πόδια, η κτηνίατρος του κυνοκομείου κ. Ξανθούλα Ζαχοπούλου.

Το σκυλί εντοπίστηκε από περίοικους το βράδυ της Τετάρτης 25 Νοεμβρίου, οι οποίοι το μετέφεραν στο κυνοκομείο Κομοτηνής.

Από ακτινογραφία που έγινε, αρχικά εικάστηκε ότι είχε πυροβοληθεί με αεροβόλο στην σπονδυλική στήλη, για αυτό δεν μπορούσε να περπατήσει, όμως δεύτερη ακτινογραφία που έγινε το πρωί της Παρασκευής, πριν την επέμβαση, γιατί η προηγούμενη δεν ήταν αρκετά καθαρή, φαίνεται να έδειξε πως ίσως το αντικείμενο δεν ήταν σφαιρίδιο, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Φυσικά ο μόνος τρόπος για να μπορέσουν να δουν τι είναι, και αν μπορούν να βοηθήσουν το άτυχο σκυλί, το οποίο είναι φανερό πως κάποιος το τραυμάτισε, ήταν να γίνει επέμβαση, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει και αν θα μπορέσει να βελτιωθεί η κατάστασή του

Το σκυλί είναι ιδιαιτέρως φιλικό και συνεργάσιμο, και όλοι εύχονται πως θα βρεθούν τα αίτια του τραυματισμού του, αλλά και ποιος ευθύνεται για αυτόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.