Πληθαινουν οι μνηστηρες!!!

Σε γνωστή ψαροταβέρνα της πόλης μας έγινε την περασμένη Παρασκευή η πρώτη μάζωξη ενός νέου σχήματος από ένα νέο μνηστήρα για την προεδρία του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης.
 
Ειπώθηκαν πολλά, προτάθηκαν ακόμα περισσότερα και κατέληξαν ότι στην παρούσα φάση πρέπει να μείνουν μακριά από πολιτικά κόμματα και δεν πρέπει να στηριχτούν σε ντόπιους παράγοντες και πολιτικούς και ότι δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να πάρουν το χρίσμα από κανέναν. Έχοντας βέβαια υπόψη τους ότι υπάρχει μια άλλη ομάδα που κινείται αποκλειστικά κομματικά γύρο από συγκεκριμένο κόμμα, θα προσπαθήσουν να το αποφύγουν οι ίδιοι.
 
Σημασία έχει ότι ήταν μια ομάδα από δέκα περίπου άτομα χριστιανούς και μουσουλμάνους και φάνηκε πως οι απόψεις τους ταυτίζονται απόλυτα. Μέσα στα πολλά της όμορφης βραδιάς που είχαν οι παραπάνω, ένα πράγμα τους έκανε εντύπωση, κάποιος που λόγω Παρασκευής νήστευε και ξαφνιάστηκαν ευχάριστα γιατί, όπως είπε κάποιος, έχει πολλά χρόνια να ακούσει ότι οι καλοί χριστιανοί πέρα από τις μεγάλες νηστείες νηστεύουν Τέταρτη και Παρασκευή.
 
Η βράδια τους έκλεισε ευχάριστα, έδωσαν τα χέρια και τον ανδρικό τους λόγο και υποσχέθηκαν πως η επόμενη συνάντηση θα γίνει με περισσότερα άτομα και πολλά ονόματα που θα συμμετέχουν σε αυτό το ανεξάρτητο επιμελητηριακό σχήμα
 
Έτσι μέχρι στιγμής έχουμε δυο παρατάξεις, πέρα από την κομματική που θα σας πω σε άλλο μου σχόλιο. Μια αυτή που ξέρουμε εδώ και καιρό του Γιάννη Κιλτσίκη και μια αυτή που γεννήθηκε πριν λίγες μέρες. Και αφού έδωσα τον λόγο μου ότι δεν θα τους μαρτυρήσω, θα τους αποκαλώ «η παράταξη της ψαροταβέρνας» μέχρι να μου επιτρέψουν να τους ανακοινώσω.
 
Καλή επιτυχία παλικάρια, αρκεί ότι κάνετε να είναι προς όφελος των επαγγελματιών και όχι το Επιμελητήριο να γίνει σκαλοπάτι προσωπικών πολιτικών και άλλων φιλοδοξιών!!! 

Προϊόντα- μαϊμού από τη Βουλγαρία

Παραπονιούνται οι επαγγελματίες της αγοράς μας ότι πολλά προϊόντα- μαϊμού έρχονται χωρίς όνομα στην Ελλάδα από την Βουλγαρία.
 
Βαφτίζονται ελληνικά και κυκλοφορούν στην αγορά μάς σαν ντόπια και πολλές φορές και σαν φίρμες!!!
 
Όταν ένα κράτος είναι παράλυτο και οι διωκτικές αρχές του ενεργούν κατά παραγγελία σε βάρος του μικρομεσαίου φουκαρά, φυσικό και επόμενο είναι να συμβαίνει αυτό και όχι μόνο.
 
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι τα βαφτίσια στην Ελλάδα είναι υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά!!! 

Ανάπτυξη και παραγωγή κύριοι!!!

Πολλές φορές κατά το παρελθόν φωνάζαμε δυνατά και τονίζαμε «προσέξτε την ραχοκοκαλιά του έθνους, τους μικρομεσαίους που παράγουν πλούτο και θέσεις εργασίας».!» Αλλά οι άνεργοι και οι απαίδευτοι «επαγγελματίες» πολιτικοί μας, παίρνοντας αδιακρίτως δανεικά για να εξυπηρετήσουν τον στόλο από τους ψηφοφόρους, σφύριζαν αδιάφορα. Και όταν χρειάστηκε να κάνουν κάτι, τότε το γυρίσανε στην λιτότητα και μόνο, δημιουργώντας 1,5 εκατομμύριο άνεργους και στύβοντας τον ελληνικό λαό, νομίζοντας ότι πιάσανε την άκρη του νήματος.
 
Μια ζωή αποτυχημένες κινήσεις κάνανε, το ίδιο κάνουν και τώρα. Τόσο ξέρουν, τόσο κάνουν!!! Τώρα έρχονται στα λόγια μας: ότι με λιτότητα δεν βγαίνει άκρη και είναι ένας φαύλος κύκλος, αφού ξανά χρεωνόμαστε για να ξεπληρώνουμε το χρέος και αυτό θα συνεχίζετε αιωνίως αν δεν υπάρχει ανάπτυξη.
 
Όλοι οι οικονομολόγοι φωνάζουν δυνατά: ανάπτυξη κύριοι ανάπτυξη και παραγωγή…..

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.