Πεσαμε απο τα συννεφα #not

Της έκδοσης

Την αναμενόμενη στήριξή του στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας ανακοίνωσε χθες ο έτερος διεκδικητής του πρώτου γύρου και τρίτος σε σειρά «τερματισμού» Ανδρέας Λοβέρδος.

Μια στήριξη για την οποία δεν πέσαμε από τα σύννεφα δεδομένης και της προαναγγελίας για την «ανανέωση» που ζήτησαν οι ψηφοφόροι, που είχε κάνε ήδη από την επομένη των εκλογών, όσο και της πολιτικής που εκφράζει ο ίδιος.

Βεβαίως η στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη δεν ήρθε δίχως τα επίσης αναμενόμενα υπονοούμενα (το λέμε ευγενικά) τόσο επί της εκλογικής διαδικασίας, καθώς ο κ.Λοβέρδος μίλησε για κάλπες ανεπαρκείς ζητώντας την κατανόηση όσων δεν μπόρεσαν να υπομείνουν «την πολύωρη αναμονή στις ουρές κι έτσι δεν ψήφισαν, με ευθύνη εκείνων που δεν ήθελαν περισσότερες κάλπες» αλλά και επί των προσώπων των δύο «προκριθέντων» στον Β’ γύρο διεκδικητών.

«Ο ένας από τους υποψηφίους έχει δοκιμαστεί και οι ελπίδες που γεννά το εγχείρημά του είναι συνεπώς περιορισμένες. Ο έτερος υποψήφιος δεν είναι Βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται» ανέφερε στην δήλωσή του, συμπληρώνοντας το εξής ωστόσο πως «ούτε στο χαρακτήρα μου είναι, ούτε θεωρώ σωστό ένας πολιτικός όπως εγώ να επιχειρεί να “καθοδηγήσει” τις δεκάδες χιλιάδες πολιτών που τον ψήφισαν».

Η ψήφος του πάντως όπως έκανε σαφές θα πάει στον εκτός ελληνικού Κοινοβουλίου, ήτοι τον Νίκο Ανδρουλάκη ως ένδειξη σεβασμού στην πλειοψηφία της 5ης του Δεκέμβρη, γεγονός ωστόσο που κατά την άποψή μας αναιρεί τα περί μη καθοδήγησης όσων των «σταύρωσαν» την πρώτη Κυριακή. Γιατί κάλλιστα θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα των έτερων υποψηφίων οι οποίοι, βεβαίως μέχρι στιγμής, δεν έχουν πάρει θέση. Πολύ δε περισσότερο όταν φροντίζεις να προαναγγείλεις την δήλωση υποστήριξης «χτίζοντας» μια κάποια αγωνιώδη(#not) αναμονή.

Τώρα αν αυτό θα ανατραπεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα «καθοδόν» προς την κάλπη μένει να διαφανεί μιας και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ο Νίκος Ανδρουλάκης επικοινώνησε τόσο με τον Παύλο Χρηστίδη, τον Παύλο Γερουλάνο όσο και τον Χάρη Καστανίδη, δίχως να προκύπτει κάποια δήλωση στήριξης μέχρι στιγμής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.