Περνας, δεν περνας

Της έκδοσης

Η κυκλοφορία στην Κομοτηνή, πρέπει να ομολογήσουμε, δεν είναι και η καλύτερη, όμως δεν βοηθά το γεγονός ότι φαίνεται οι οδηγοί να προσπαθούν να την επιδεινώσουν με κάθε κίνησή τους.
 
Έτσι και το αυτοκίνητο της φωτογραφίας μας, ο οδηγός του οποίου το άφησε δίπλα στους κάδους που βρίσκονται μπροστά από την πυροσβεστική, στην οδό Ορφέως.
 
Όμως αυτό περιόρισε ιδιαίτερα το δρόμο, με αποτέλεσμα το φορτηγό που βλέπετε, να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του, προκαλώντας έμφραγμα στην οδική αρτηρία.
 
Ακόμα μια ιστορία καθημερινής οδικής τρέλας, θα πείτε, και θα συμφωνήσουμε, όμως αυτό που κάνει την όλη κατάσταση πιο σουρεαλιστική είναι ότι ο οδηγός άφησε το αυτοκίνητο στους κάδους με τα αλάρμ, και δίπλα υπάρχουν όχι μία, αλλά δύο θέσεις στάθμευσης ανοιχτές.
 
Για αυτό και εμείς θα επαναλάβουμε κάτι το οποίο έχουμε πει πολλές φορές από αυτές τις σελίδες και είναι και επίκαιρο, προεκλογική περίοδος γαρ. Όσες παρεμβάσεις και αν κάνουμε, όσες κινήσεις και αν γίνουν, αν δεν αλλάξει η οδηγική νοοτροπία, στράφι θα πάει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.