Παλης ξεκινημα, νεοι αγωνες… ξανα

Της Έκδοσης

Ακόμα μια ευκαιρία να εκφραστεί στις κάλπες θα έχει ο λαός της Ελλάδας, μιας και η προηγούμενη φορά δεν πολυέπιασε, ευτυχώς το συντομότερο δυνατό, και μάλιστα σε περίπτωση που δεν βγει κυβέρνηση σε αυτές προλαβαίνουμε να κάνουμε και τρίτες εκλογές πριν τον Αύγουστο, για να μην διαταράξουμε και τα μπάνια του λαού.

Μάλιστα αν νομίζετε πως οι προηγούμενες εκλογές ήταν άνευρες και χωρίς εξάρσεις πού να δείτε αυτές, τώρα μάλιστα που λόγω λίστας δεν θα υπάρχει και το κυνήγι του σταυρού, ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται στις χαμηλότερες θέσεις.

Αν δε όντως ισχύσει και το μορατόριουμ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εμφανίσεις συγκεκριμένων στελεχών στα παράθυρα, τότε θα δούμε την πιο ανιαρή προεκλογική περίοδο στα χρονικά, μέχρι φυσικά την επόμενη.

Στα τοπικά μάλιστα αυτή η ησυχία μάλλον θα είναι εκκωφαντική, σε αντίστιξη του κουρνιαχτού που σηκώθηκε αμέσως μετά τις εκλογές, εκτός φυσικά από τις επισκέψεις των πολιτικών αρχηγών. Σίγουρα θα έχουμε εδώ τουλάχιστον μια φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα προσπαθήσει να μας πείσει πως όχι, δεν πλύθηκαν μαζί ρούχα, με αποτέλεσμα να είμαστε η μόνη ροζ εκλογική περιφέρεια στη χώρα, δίνοντας στη ΝΔ τα χαμηλότερα ποσοστά της στη χώρα, ενώ δεν αποκλείεται και μια επίσκεψη Ανδρουλάκη, μιας και, να υπενθυμίσουμε, η Ροδόπη έδωσε τα υψηλότερα ποσοστά στο κόμμα σε όλη την Ελλάδα.

Βέβαια η Ροδόπη έδωσε τα υψηλότερα ποσοστά σε όλη την Ελλάδα και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν θα την επισκεφτεί ο Αλέξης Τσίπρας, που τώρα, είναι η αλήθεια, έχει μεγαλύτερα προβλήματα, και μάλλον πρέπει να τονώσει το ηθικό (και τα ποσοστά) σε περιοχές που τα απώλεσε, παρά σε αυτές που τα κέρδισε, αφήστε που ο κουρνιαχτός ο οποίος προαναφέραμε, μπορεί να μην τον βοηθήσει στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στο μεταξύ έχουμε Πανελλήνιες, εξεταστικές, την αρχή της τουριστικής σεζόν, οπότε, μάλλον οι εκλογές θα μπουν σε δεύτερη μοίρα, μέχρι λίγο πριν το τέλος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.