Π. Μαρινακης: «Με τον Αντωνη Γραβανη θα συνεχιστει τοσο η συμπορευση οσο και η φιλια»

Της έκδοσης

Η εξάντληση της θητείας της υφιστάμενης κυβέρνησης, ώστε να ολοκληρώσει πλήρως το μεταρρυθμιστικό της έργο και να ικανοποιήσει τις προεκλογικές της εξαγγελίες, αλλά και η επανεκλογή με ακόμα πιο ισχυρή αυτοδυναμία είναι η βασική στόχευση της κυβέρνησης της ΝΔ όπως την περιέγραψε το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουλίου μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ.Μαρινάκης επέστρεψε στην πόλη την φοιτητικών του χρόνων, και όπως έκανε γνωστό, μεταξύ άλλων συναντήθηκε με άξια όπως τα χαρακτήρισε στελέχη του κόμματος αλλά και φίλους, ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ Αντώνης Γραβάνης ο οποίος όπως τόνισε ο κ. Μαρινάκης από όποια θέση και αν έχει περάσει έχει τιμήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, για να γνωστοποιήσει έπειτα πως είχε συνάντηση και μέλη της δημοτικής ομάδας της «Σύμπραξη Προοπτικής».

Ερωτηθείς σε σχέση και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε πως «όλες οι αποφάσεις έρχονται στον χρόνο τους» για να τονίσει ωστόσο, και επί προσωπικού, την δεδομένη εκτίμηση, φιλία και συμπόρευσή του με τον επικεφαλής της παράταξης που ξεκινάει από όταν ο ίδιος ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ Κομοτηνής και ο κ.Γραβάνης πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, μέχρι και σήμερα, ξεκαθαρίζοντας πως «θα συνεχιστεί, τόσο η συμπόρευση όσο και η φιλία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.