Οι εργαζομενοι εδωσαν την απαντηση

Η προχθεσινή απεργία έστειλε μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση αποτελώντας μια καθοριστική μαζική παρέμβαση στις αντεργατικές αντιασφαλιστικές μεθοδεύσεις, στο νοσηρό κλίμα που παράγει και αναπαράγει η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

H προχθεσινή απεργιακή κινητοποίηση ήταν μια αποστομωτική απάντηση τόσο στη συγκεκριμένη κυβερνητική πρακτική, όσο και στα μέτρα, τα οποία πρόχειρα και απρογραμμάτιστα δείχνουν αποφασισμένοι να επιβάλουν ο K. Kαραμανλής και οι συνεργάτες του, δίνοντας το χαρακτήρα της δήθεν μεταρρύθμισης.

Για ακόμη μία φορά φαίνεται πως στόχος του κ. Καραμανλή και της κυβέρνησής του είναι ο επικοινωνιακός αποπροσανατολισμός. Γιατί, για να υπάρξει ουσιαστική μεταρρύθμιση θα πρέπει πρώτα να την αποδεχτεί η κοινωνία. Και στην περίπτωση του ασφαλιστικού δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μάλιστα οι κυβερνητικές προτάσεις δεν έχουν καν την στήριξη όλων των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ.

Η προχθεσινή απεργιακή κινητοποίηση υπήρξε κρίσιμη για την εξέλιξη των αγώνων για την κοινωνική ασφάλιση. Οι εργαζόμενοι απάντησαν. Έδωσαν το «παρών» στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η αντιλαϊκή της πολιτική δεν θα περάσει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.