Οι ανωνυμοι «μαγκες» επιχειρηματιες της Ροδοπης

Παλαιότερα κυκλοφόρησαν κάποιες καταστάσεις με τους ανά το πανελλήνιο μεγάλο οφειλέτες. Τις διαβάσαμε και φρίξαμε με τα πόσα που χρωστάνε ορισμένοι. Και μέσα σε όλα αυτά, κυκλοφόρησε και μια λίστα από το υπουργείο οικονομικών για την περιφέρειά μας!!! Διάβαζα και δεν πίστευα στα ματιά μου με τα ποσά που χρωστάνε κάποιοι στην Κομοτηνή!!! Και μέσα στους μεγαλοφειλέτες σχεδόν όλοι γνωστοί και επώνυμοι που αποτύχανε για διαφόρους λόγους. Έτσι είναι η επιχειρηματικότητα, δεν έχει μόνο κέρδη έχει και ζημιές, γιατί σε έναν επιχειρηματία, λένε, το κέρδος και η ζημιά είναι δυο «μαραθωνοδρόμοι» που συναγωνίζονται ποιος θα τερματίσει πρώτος.
 
Και μέσα λοιπόν στα ονόματα της Κομοτηνής είδα και δυο επιχειρήσεις χωρίς όνομα και μου έκανε εντύπωση. Απλά η μια λέγεται παραγωγικός και καταναλωτικός συνεταιρισμός και χρωστάει 568,190,38 € και η άλλη είναι Θρακικές διανομές ΕΠΕ και χρωστάει 1,089,667,96 €!!!
 
Έψαξα να βρω ποιοι είναι αυτοί οι «αετοί», οι «έξυπνοι», ποιών κομοτηναίων επιχειρηματιών είναι, αλλά χωρίς όνομα στάθηκε αδύνατο να το βρω…. Έστειλα και εγώ μια επιστολή στο εθνικό τυπογραφείο να μου δώσει τα ΦΕΚ γιατί εκεί μέσα είναι όλα «μα όλα γραμμένα», και θα μου στείλουν τα ΦΕΚ να δούμε ποιών κομοτηναίων μεγαλοεπιχειρηματιών είναι αυτές οι επιχειρήσεις και είναι τόσο καλά κρυμμένες πίσω από την ανωνυμία των ΕΠΕ!!!!
 
Μόλις μου απαντήσουν (από μέρα σε μέρα το περιμένω) θα σας τους πω για να ξέρουμε να προφυλαγόμαστε!!!
 
Εγώ λέω φτάνει πια ως εδώ!!! Δεν αντέχουμε άλλο αυτήν την κατάσταση. Από τη μια το κράτος να μας κλέβει με τον χειρότερο τρόπο, ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ και από την άλλη να αφήνει κάποιους έξυπνους να το «ρημάζουν» στο κλέψιμο, σε βάρος των νοικοκύρηδων.
 
Φτάνει πια τέλος, ως εδώ και μη παρέκει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.