Οχι μοναχα η ευημερια των αριθμων

Της Έκδοσης

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού και οι επεξηγηματικές αναλύσεις των αρμόδιων υφυπουργών που ακολούθησαν μάλλον δημιούργησαν περισσότερα ερωτήματα και ενέτειναν έτι περαιτέρω την αγωνία του κόσμου της εργασίας συνολικά για την επάνοδο στην εργασιακή καθημερινότητα. Διότι καλώς και πρώτιστης σημασίας ο σχεδιασμός για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την επάνοδο, αλλά θαρρούμε πως εν παραλλήλω θα έπρεπε να υπάρχει ήδη έτοιμο σχέδιο στήριξης των επιχειρήσεων. Διότι κ. Μητσοτάκη μου, αν όπως ισχυριστήκατε στο διάγγελμά σας  για εσάς πάνω απ’ όλα είναι η υγεία των πολιτών, τότε να σας θυμίσουμε ότι χωρίς φαγάκι υγεία δεν έχει.

Οι politically correct ενδέχεται να μας πουν ότι λαϊκίζουμε με αυτόν τον ισχυρισμό. Θα τους παραπέμψουμε στις ανακοινώσεις των φορέων της Ροδόπης που εξεδόθησαν μόνο τη χθεσινή μέρα. Καμμιά τους δεν λέει ότι όλα είναι καλώς καμωμένα. Το αντίθετο μάλιστα. Εκφράζουν αυτή την αγωνία που λέγαμε πριν.

Και επιτέλους σε αυτή τη χώρα οφείλουμε κάποτε να προτάξουμε και την ευημερία των ανθρώπων. Όχι μονάχα την ευημερία των αριθμών. Διότι πολύ φοβούμαστε η μέχρι τώρα διαχείριση στο οικονομικό πεδίο μια προσπάθεια ευημερίας των αριθμών δείχνει. Ας ακούσει ο πρωθυπουργούς τους ανθρώπους της αγοράς. Ο καθένας βρίσκεται στην πιάτσα πολλά χρόνια και μπορεί να προβλέψει καλύτερα το τι μέλλει γενέσθαι σε αυτή. Πολύ περισσότερο, και ακριβέστερα ίσως από τους συμβουλάτορες του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.