ΟΧΙ αλλους φορους

Το μόνο γνήσια λαϊκό, αντιστασιακό Κίνημα που μπορεί κι επιβάλλεται πλέον να δημιουργηθεί στην Ελλάδα είναι το «ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ». Είναι προφανές ότι με τους νέους φόρους, που η σημερινή κυβέρνηση έρχεται να προσθέσει σε αυτούς των προηγουμένων κυβερνήσεων, ο ιδιωτικός, ο παραγωγικός τομέας της οικονομίας θα υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Στην πραγματικότητα, θα εξαφανιστούν ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, ο μικρομεσαίος ιδιοκτήτης ακινήτων κι ο ελεύθερος επαγγελματίας. Οδηγώντας σε πλήρη αφανισμό την όποια μεσαία τάξη έχει απομείνει στη χώρα μας.
 
Δυστυχώς βρισκόμαστε στην απαρχή μιας οικονομικής δικτατορίας, καθώς, όπως μας διδάσκει η ιστορική εμπειρία, όπου καταστρέφεται η μεσαία τάξη, ακολουθεί η καταστρατήγηση των ελευθεριών και της δημοκρατίας(βλ. κουμμουνιστικά καθεστώτα).
 
Στη χώρα μας, στην κοινωνία μας δεν θα υφίσταται στο ορατό μέλλον μεσαία τάξη, παρά μόνον φτωχοί συνταξιούχοι και μισθωτοί, εξαθλιωμένοι επαγγελματίες από τη μια και πλούσιοι, πολύ πλούσιοι, υπερβολικά πλούσιοι και «λαμόγια» της εξουσίας(βλ. Κροίσους Ρώσους σήμερα).
 
Κι ενδιάμεσά τους μια νομενκλατούρα ευνοημένων του συστήματος, που θα επιβάλλει τις λογικές και τις επιταγές της νέας, «αριστερής» τάξης πραγμάτων, που το κόμμα- αφέντης θα επιδιώκει.
 
Αν τώρα δεν αντισταθούμε και δεν αντιδράσουμε σε όλα αυτά που διαφαίνονται στα σκοτεινά δωμάτια της νέας εξουσίας, τότε σύντομα η Ελλάδα μας δεν θα μοιάζει σε τίποτα με την Ελλάδα της προόδου, της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου, της ανοιχτής αγοράς, που οραματιζόμαστε. Φυσικά και δεν θέλουμε να μοιάζει με την Ελλάδα του ωχαδερφισμού των τελευταίων 40 ετών. Επιτέλους θέλουμε οραματιστές και μεταρρυθμιστές πολιτικούς και όχι γυρολόγους ανά τον κόσμο για να ζητούν δανεικά και τα μισά να τα βάζουν στην τσέπη τους!!!

Μεταξύ μας!!!

Πάει ένας Έλληνας πρωθυπουργός σε ένα χωριό και αφού ρώτησε όλους τη θέλουν ρωτάει και ένα μικρό παιδί
-Εσύ τι θέλεις;;
-Παπούτσια..
-Τι νούμερο;
-43…
-Τι; 43; Μα εσύ είσαι πολύ μικρός..
-Ε, μέχρι να μου τα πάρεις εσύ, εγώ θα έχω μεγαλώσει!!! 

Στο έλεος μιας πρωτοφανούς εισβολής

Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος μιας πρωτοφανούς εισβολής, μεγαλύτερης κι ακόμα πιο επικίνδυνης από το όποιο μεταναστευτικό ρεύμα είχαμε αντιμετωπίσει τα τελευταία 20-25 χρόνια.
 
Το μεταναστευτικό είναι μακράν το μεγαλύτερο πρόβλημα που η χώρα μας θα αντιμετωπίσει τα επόμενα 15-20 χρόνια. Γιατί; γιατί θα προκαλέσει βίαιη αλλοίωση της κοινωνικής κι εθνικής σύνθεσης του πληθυσμού, ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της εγκληματικότητας, της φτώχειας, της μιζέριας, του ρατσισμού, των ακραίων πολιτικο- κοινωνικών κινημάτων και των ενδογενών συγκρούσεων.
 
Δεν μπορώ να καταλάβω και να αποδεχτώ την παραλυσία, την ανικανότητα, ή και την αδιαφορία ΟΛΗΣ της Ευρώπης σε αυτό το θέμα, αλλά ούτε και της Αμερικής. Κάνουν «δήθεν» προσπάθειες για να αντιμετωπίσουν το καυτό αυτό θέμα, καμιά όμως προσπάθεια να χτυπήσουν το κακό στην ρίζα του!!!
 
Ο λόγος είναι προφανές και ας μην γελιόμαστε!!! 

Στο τηλέφωνο μυστικά δεν υπάρχουν

Όλοι τώρα πλέον το έχουμε εμπεδώσει, ότι στο τηλέφωνο μυστικά δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό να είστε προσεχτικοί, γιατί ό,τι λέτε εκτός του ότι ακούγεται, καταγράφεται κιόλας, και δεν θα πρέπει να αμφιβάλλει πλέον κανείς.
 
Όλα τα υπόλοιπα είναι λόγια. Και όσοι τυχόν ξαφνιάστηκαν μάλλον αφελείς το παίζουν… 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.