Οχι αλλη ανησυχια για την περιφερεια

Της Έκδοσης

Η εαρινή επέλαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών από την περιοχή μας, με την εκλογική σεζόν να έχει μπει πλέον για τα καλά, έχει φέρει μαζί της πολλές ανακαλύψεις, τόσο για εμάς όσο και για τους ίδιους τους υποψηφίους.

Ακούμε πολλούς μάλιστα να διαπιστώνουν ότι η κατάσταση στην περιφέρεια, ιδιαίτερα στην δική μας ακριτική περιοχή, είναι πολύ δύσκολη, και μιλούν για την ανάγκη, μέσω του Ευρωκοινοβουλίου, να πιέσουν ώστε αυτή η ανισότητα μεταξύ της περιοχής και της «πλατείας Κολωνακίου» κατά το δυνατόν να μικρύνει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών, βγάζοντας από μέσα του τον Περίανδρο Πώποτα.

Βέβαια για μας τους ιθαγενείς, αυτές οι διαπιστώσεις δεν είναι καινούριες, μιας και τις ακούμε πολύ συχνά, από κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους, κάθε φορά που έρχεται η ώρα να ζητήσουν την ψήφο μας, ενώ μάλιστα μερικές φορές συνοδεύονται και από προτάσεις, από τις πιο λογικές μέχρι τις πιο ανεδαφικές.

Όλα όμως όσα χτίζονται στην προεκλογική άμμο, έρχεται να τα πάρει η εκλογική παλίρροια, αφήνοντας πίσω της μόνο την ανάμνηση των διαπιστώσεων και τίποτα παραπάνω.

Για αυτό και εμείς, μιας και απομένει περισσότερο από ένας μήνας μέχρι τις Ευρωεκλογές, θα προτείναμε στους επίδοξους εκπροσώπους μας στην Ευρωβουλή, να περιορίσουν κάπως την ανησυχία τους, μη τους φάει και το άγχος, και αν ο λαός τους εκλέξει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να θυμούνται λίγο και την ΑΜΘ, έστω και λίγο, δίνοντας και την ευκαιρία στην μικρή περιφέρεια, να δικτυωθεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.