Ο ρολος της αντιπολιτευσης

Όλα αυτά που με έκπληξη παρακολουθεί η κοινή γνώμη μέσω των κεντρικών αθηναϊκών μέσων να εκτυλίσσονται στην υπόθεση Βατοπεδίου αποδεικνύουν ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει μόνο βάθος αλλά έχει και ένα τεράστιο πλάτος. Συμφέροντα μεγάλα και μικρά βλέπουμε να διαπλέκονται, εκβιασμοί διάφοροι, αθέμιτα μέσα που προκαλούν με ένα και μόνο στόχο. Να λεηλατήσουν την περιουσία του ελληνικού κράτους.

Όσο περνούν οι μέρες οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο περισσότερο και αναδεικνύουν την βρωμιά και δυσωδία που κρύβεται πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η εξεταστική Επιτροπή της Βουλής έχει πολύ δουλειά να κάνει. Κυρίως όμως στόχος της είναι να ρίξει άπλετο φως σε όλη αυτή την υπόθεση που βρωμάει.

Και στο σημείο αυτό η αντιπολίτευση οφείλει να παίξει σοβαρό και κρίσιμο ρόλο. Αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της πρέπει με σοβαρότητα να αντιμετωπίσει το θέμα και όχι μόνο με στόχο το κομματικό όφελος.

Η κυβέρνηση όπως όλα δείχνουν προσπαθεί να συγκαλύψει το θέμα. Στο χέρι της αντιπολίτευσης είναι να αποδειχθεί όλη η αλήθεια.

Η αντιπολίτευση πρέπει να προχωρήσει με γνώμονα την αλήθεια. Αυτό περιμένει ο ελληνικός λαός. Και ας μη ξεχνάμε ότι ο ελληνικός λαός έχει κρίση. Και κρίνει…


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.