Ο Νοτης Χαραλαμπιδης επικρατεστερος για νεος γραμματεας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στη Ροδοπη

Της έκδοσης

Ο Νότης Χαραλαμπίδης, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ροδόπης.

Όπως φαίνεται, το κλίμα εντός της Νομαρχιακής επιτροπής στη Ροδόπη είναι ενωτικό, και η τελική απόφαση θα είναι, εκτός απροόπτου, ομόφωνη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο για το κόμμα τοπικά, πέρα από την πανελλήνια αλλαγή που θέλουν να φέρει το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Βλέπουμε λοιπόν και μια αλλαγή σκυτάλης από τους παλιότερους, και θα αναμένουμε μια μεγαλύτερη δραστηριοποίηση τοπικά από τους συμμετέχοντες, στις βάσεις φυσικά που τέθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Άλλωστε αποστολή της νέας Νομαρχιακής θα είναι να κεφαλαιοποιήσει την ενεργοποίηση του κόσμου της προοδευτικής παράταξης το τελευταίο διάστημα, που φάνηκε και τόσο στις εκλογές για τον πρόεδρο όσο και σε αυτές για τα τοπικά συμβούλια και το όνομα, αλλά και να ανοιχτεί και σε νέους ψηφοφόρους, που μπορεί, μετά τα μνημονιακά χρόνια, να είναι επιφυλακτικοί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.