Ο καραγκιοζης Δημαρχος

Της έκδοσης

Με πολύ αρνητικούς τόνους μίλησε για τον τέως Δήμαρχο Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν ο υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, τονίζοντας πως δημιούργησε προβλήματα στο Δήμο, τα οποία επιμένουν ακόμα και μετά την παραίτησή του.

Μάλιστα μιλώντας για τα θέματα του Δήμου, σημείωσε πως μετά την συνένωση του Καποδιστριακού Δήμου Ιάσμου με τον Δήμο Σώστη χάθηκε μέρος του χαρακτήρα του Ιάσμου, ενώ εξέλεξε, όπως τόνισε ένα «καραγκιόζη δήμαρχο» ο οποίος είχε φοβερά προβλήματα διοικήσεως, τον διέλυσε, πριν τον εγκαταλείψει και ο συνδυασμός του.

Ενθυμούμενοι τους φιλιππικούς του πρώην Δημάρχου εναντίον του κ. Στυλιανίδη, τον οποίο, αν θυμάστε, είχε χαρακτηρίσει και επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης, ίσως είναι και μια, μεταχρονολογημένη ίσως, απάντηση των όσων είχε ακούσει τότε.

Θα πρέπει πάντως να παραδεχτούμε πως το τελευταίο διάστημα ο κ. Στυλιανίδης μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ατάκες, αναπτύσσοντας μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς του. Το αν θα εξελιχθεί σε ένα νέο Βύρωνα Πολύδωρα, αυτό θα φανεί…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.