Ο Αλεξανδρος Ταξιλδαρης αρχηγος της Ελληνικης αποστολης στους χειμερινους Παραολυμπιακους Αγωνες του Πεκινο

Της έκδοσης

Ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 4 Μαρτίου οι 24οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Ολυμπιακοί Αγώνες «Πεκίνο 2022», που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 13 Μαρτίου.

Φέτος η κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη στα Χειμερινά Αθλήματα σε ό,τι αφορά την ελληνική αποστολή φέρει έντονο Θρακιώτικο «άρωμα» καθώς αρχηγός της ορίστηκε ο «δικός μας» Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, τον οποίο μάλιστα συνοδεύει ο καθηγητής της ΣΕΦΑΑ του ΔΠΘ Γιάννης Μπάρμπας.

Οι Έλληνες αθλητές που θα συμμετέχουν στους φετινούς Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο είναι η Εύα Νίκου στο σπορ αλπικό σκι, μαζί με τον συνοδό και αθλητή Δημήτρη Προφέντζα, αλλά και ο Κωνσταντίνος Πετράκης στο σπορ της Χιονοσανίδας.

Στην ελληνική αποστολή μετέχουν επίσης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, μαζί με τον συνοδό του Θανάση Κίτσο, οι ακόλουθοι της ΕΠΕ Σάκης Κωστάρης και Βασίλης Καλύβας, όπως επίσης οι προπονητές Δημήτρης Ιορδανίδης και Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, η γιατρός Μάιρα Ματιάτου και οι φυσιοθεραπευτές Γιάννης Μάκος και Ορέστης Κόντης.

Ο Αλέξανδρος Ταξιλδάρης μοιράστηκε ήδη τα πρώτα στιγμιότυπα από την αναχώρηση αλλά την άφιξη της αποστολής στο Πεκίνο με τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, υπογραμμίζοντας μάλιστα στην σχετική ανάρτησή του την τιμή να είναι επικεφαλής της αποστολής ευχόμενος επίσης καλή επιτυχία στο σύνολο των Ελλήνων αθλητών.

Προσυπογράφουμε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.