Νεο περιστατικο δολοφονιας ζωου στη Μαρωνεια

Της Έκδοσης

Την ώρα που η υπόθεση της δολοφονίας του τετράποδου Όλιβερ στην Αράχωβα συνεχίζει να συγκλονίζει, κυρίως λόγω των λεπτομερειών που αφορούν στην βάναυση κακοποίηση του ζώου, συνεχίζουμε να μαθαίνουμε για νέα παραδείγματα κακοποίησης ζώων και μάλιστα από την ευρύτερη «γειτονία» μας που υπενθυμίζουν ότι το φαινόμενο είναι καθημερινό.

Πριν από δυο εικοσιτετράωρα είχαμε την υπόθεση της δολοφονίας ενός σκυλιού σε οικισμό της Ξάνθης με πυροβόλο όπλο, ενώ μόλις χθες ενημερωθήκαμε δια της σελίδας «Αδέσποτα Ξυλαγανής – Μαρώνειας» για το νέο περιστατικό θανάτωσης με φόλα στον οικισμό της Μαρώνειας.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση ένα σκυλάκι, άγνωστο στους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, βρήκε φρικτό θάνατο από φόλα, παρά τις προσπάθειες εθελόντριας που έσπευσε στο σημείο και του χορήγησε ατροπίνες.

Το άτυχο σκυλάκι ξεψύχησε μέσα σε λίγη ώρα, με τα μέλη της ομάδας να καλούν πολίτες να προστατεύουν τόσο τα δεσποζόμενα όσο και τα αδέσποτα ζώα τους, καλώντας επίσης σε εγρήγορση για τον εντοπισμό του ή των δραστών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.