Να κανουμε μια επιτροπη να συντονισει τις επιτροπες

Της Έκδοσης

Ακόμα μια επιτροπή για τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό κορμό, αυτή τη φορά από την Περιφέρεια ΑΜΘ, ήρθε στη ζωή κατά τη διάρκεια των εορτών, και έτσι μπαίνουμε στην νέα χρονιά με δύο επιτροπές, ενώ όπως το βλέπουμε, θα έρθουν και άλλες.
 
Και αυτό γιατί ο ενθουσιασμός για τον εορτασμό των 100 χρόνων έχει αρχίσει να διατρέχει, αν όχι τους πολίτες, τουλάχιστον τους φορείς της περιοχής, που έχουν αρχίσει να ζεσταίνουν τις μηχανές.
 
Ήδη η Μητρόπολη παρουσίασε το σήμα της για τα 100 χρόνια, και αναμένεται να ακολουθήσουν η Περιφέρεια, για όλη τη Θράκη, και ο Δήμος Κομοτηνής.
 
Από την άλλη να θυμίσουμε πως έχουν γίνει κινήσεις και στην Βουλή των Ελλήνων για το θέμα του εορτασμού των 100 ετών, που μπορεί να αποφέρουν και αυτές εκπροσώπους ή ακόμα και επιτροπή, γιατί αν κάτι λατρεύει το ελληνικό πολιτικό σύστημα, αυτό είναι οι επιτροπές (όπως έλεγε και ο Νίκος Βαμβακούλας «να κάνουμε μια τριμελή επιτροπή από πεντέξι άτομα»)
 
Επειδή λοιπόν το πράγμα έχει αρχίσει να απλώνει πολύ, γιατί να μην κάνουμε και μια συντονιστική επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να συντονίσει τις επιτροπές που συντονίζουν τους εορτασμούς, ώστε έτσι να μπορέσουμε να έχουμε τους εορτασμούς.
 
Βέβαια με τόσο ανακάτεμα, μέχρι να βρούμε άκρη θα πιάσουμε 2021, αλλά μην ανησυχείτε, εκεί καραδοκεί η επιτροπή της Γιάννας, που θα τους στρώσει όλους, για τα 200 χρόνια από την επανάσταση. Και αν και εκεί έχουμε πρόβλημα, ας βάλουμε στόχο το 2030, στα 200 χρόνια από την αναγνώριση του Ελληνικού κράτους. Υπάρχει καιρός… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.