Να γινω μηπως παραβατης;

Αν δεν αλλάξει νοοτροπία η χώρα μας, δυστυχώς, θα είμαστε πάντα η χώρα του κλότσου και του μπάτσου, η γνωστή ψωροκώσταινα…
 
Μια ζωή φρόντισα να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, να πληρώνω παντού και πάντα κανονικά και με το νόμο, να μην έχω προβλήματα με τον νόμο, με το κράτος, με την εφορία, με το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ και χίλιους δυο άλλους εισπρακτικούς μηχανισμούς. Μια ζωή το κοροΐδο της παρέας…
 
Μια ζωή να έρχεται το κράτος μας το «απαίσιο» και να χαρίζει σε όλους τους μπαταξήδες (γνωστούς και άγνωστους) το 50% και πολλές φορές τα πάντα όλα…
 
Και ακόμα κάποιοι ηλίθιοι αναρωτιούνται…
 
-Πώς έφτασε αυτό το κράτος στην απόλυτη φτώχεια και την απόλυτη ξεφτίλα;;;
 
Πάντα η μαγκιά ορισμένων ήταν στη σφαίρα της παράβασης και της επανάστασης, και όχι στην τήρηση του νόμου που είναι απαραίτητο στοιχείο για την ύπαρξη μιας κοινωνίας. ΕΤΣΙ βόλευε δυστυχώς τους ηλίθιους που μας κυβερνούσανε μια ζωή. Και το δυσάρεστο είναι ότι ακόμα υπάρχουν εραστές αυτών των ηλιθίων!!!
 
Αν δεν αλλάξει (χθες) η νοοτροπία της χώρα μας «και η δική μας φυσικά», η χώρα μας θα είναι πάντοτε μια ψωροκώσταινα και ως τέτοια θα την αντιμετωπίζουν.
 
Μήπως ήρθε ο καιρός να γίνω παραβάτης;;; 

Χωρίς ντροπή και τσίπα…!!!


Άσχετα με το πως θα εξελιχθεί η ιστορία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε μια χώρα με τόσες καταγεγραμμένες τραγικές ιστορίες στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, που αυτοί τις δημιούργησαν, το λιγότερο που θα είχαν να κάνουν Σαμαράς – Βενιζέλος και οι συν αυτώ, θα ήταν να εξαφανισθούν από το πολιτικό σκηνικό για εύλογο χρονικό διάστημα, για να μην πάρω σβάρνα και όσους τους στήριξαν.
 
Φτάνει πια, νισάφι…
 
Άντε που κουνάνε και το δάχτυλο χωρίς ντροπή και τσίπα…!!! 

Είμαστε καταδικασμένοι


Όταν καταλάβεις ότι, για να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει να πάρεις άδεια από κάποιον που δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα, παρά μόνο πληρώνεται γι αυτό που «δεν» κάνει.
 
Όταν αποδείξεις ότι τα λεφτά, δεν τα παίρνεις εσύ που δουλεύεις τίμια αλλά πάνε σε αυτόν που κάνει ύποπτες δουλειές και που έχει μια θέση με μέσον.
 
Όταν καταλάβεις ότι πολλοί γίνονται πλούσιοι όχι με τη δουλειά, αλλά με δωροδοκίες και κρατικά χρήματα, επειδή ελέγχουν το πολιτικό σύστημα (που δήθεν τους ελέγχει) και ότι δεν τους προστατεύουν οι νόμοι, αλλά το αντίθετο (και όμως) τους προστατεύεις εσύ ο ίδιος.
 
Όταν καταλάβεις ότι η διαφθορά ανταμείβεται, ενώ η τιμιότητα μετατρέπεται σε θυσία και βλακεία.
 
Τότε μπορείς να είσαι σίγουρος, χωρίς το φόβο να κάνεις λάθος ότι…
 
Η κοινωνία σου, Η πατρίδα σου, ΕΣΥ ο ίδιος, είστε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.