Μολις 17 αδειες για τραπεζοκαθισματα εδωσε ο Δημος Κομοτηνης

Της Έκδοσης

Μόλις 17 αιτήσεις για άδειες τραπεζοκαθισμάτων κατατέθηκαν στο Δήμο Κομοτηνής, από τις 110 που είχαν δοθεί προ πανδημίας, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιάννη Γκαράνη.

Μάλιστα ο κ. Γκαράνης απευθύνθηκε, στο διαδικτυακό Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, στον κ. Αντώνη Γραβάνη, που εκτός από επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης, είναι και πρόεδρος του ΕΒΕΡ.

Το πρόβλημα με τις άδειες είναι σημαντικό, σημείωσε ο Δήμαρχος, τονίζοντας πως η διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι μεγάλη. Για αυτό και ζήτησε από τον κ. Γραβάνη  να ενημερώσει τα μέλη του επιμελητηρίου, ώστε να προβούν στις ανάλογες κινήσεις.

Γιατί όμως τόσες λίγες άδειες; Σίγουρα υπάρχουν καταστήματα που δεν άνοιξαν αλλά, και μια βόλτα στην Κομοτηνή θα μας πείσει, δεν είναι τόσα πολλά ώστε να δικαιολογείται η μείωση κατά σχεδόν 90 αιτήσεις. Φυσικά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη και η έλλειψη ρευστότητας, που έχει φέρει πολλά πράγματα πίσω, αλλά μόνη της δεν το δικαιολογεί.

Άλλωστε ο μόνος τρόπος για να δουλέψει κάποιος επαγγελματίας, είναι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, με τους εσωτερικούς χώρους ακόμα κλειστούς. Οψόμεθα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.