«Μηπως θα ηταν καλυτερα να εφευγε ο ιδιος ο Καμμενος απο την κυβερνηση;»

Περί Μουζάλα και ενός… lapsus linguae

Μία από τις πιο λογικές, αιτιολογημένες και ψύχραιμες τοποθετήσεις σε ό,τι αφορά το μέγα «σκάνδαλο Μουζάλα» που ξέσπασε μετά την προχθεσινή συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπου αναφέρθηκε στα Σκόπια ως «Μακεδονία» και την επιμονή του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στην παραίτησή του δια το σφάλμα τούτο, ήταν αυτή του πρώην εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ κ. Κώστα Κατσιμίγα στα social media.
 
Ο κ. Κατσιμίγας δεινός σχολιαστής της επικαιρότητας, σε παγκόσμιο, εθνικό και τοπικό επίπεδο, πέραν της γνώσης και της εμπειρίας στα της πολιτικής – αλλά και στα της παραπολιτικής των ημερών μας – που αποδεδειγμένα διαθέτει, είναι, όπως έχει κάνει γνωστό στο παρελθόν, και παλιός γνώριμος του κ.Μουζάλα, γεγονός ωστόσο που δεν αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για την αναγνώριση του έργου και της έως τώρα πορείας του – εντός και εκτός της κυβερνητικής του θέσης- έτσι ώστε να καταλήξει ο καθένας εξ υμών σχετικά με τις ευθύνες και τις προθέσεις του υπουργού επί του περιλαλήτου θέματος ενός lapsus linguae!
 
Κώστας Κατσιμίγας όμως…
 
«Είναι τουλάχιστον ανόητο να προκαλείται κυβερνητική κρίση από τον Πάνο Καμμένο σε βάρος του Γιάννη Μουζάλα. Ο Μουζάλας που είναι η δικιά μας «Μητέρα Τερέζα», με ιεραποστολική δράση σε όλο το τρίτο κόσμο, στηρίζοντας με τις ιατρικές του υπηρεσίες κάθε ταλαιπωρημένη γυναίκα, τραυματίας από οβίδα στην Παλαιστίνη, δεν είναι πολιτικό πρόσωπο. Δεν ανήκει στο κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Συμμετείχε στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου και διατηρήθηκε από τον Τσίπρα λόγω των ικανοτήτων του και της βαθιάς γνώσης του Προσφυγικού. Άκουσα όλη τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ. Απεκάλεσε τα Σκόπια 30 φορές FΥRΟΜ και μια του ξέφυγε.

Ναι, ήταν λάθος και το παραδέχτηκε, ήταν γκάφα, ζήτησε και συγγνώμη. Λοιπόν τι θέλει τώρα ο Καμμένος; Έχει κανέναν καλύτερο να προτείνει, ή να επιστρέψουμε στην κυρία Τασία; Τόσο τον ενόχλησε ο Μουζάλας, ο οποίος σπάνια φορά γραβάτα στη δουλειά του, αλλά όταν βρίσκεται στη Βουλή ή σε αποστολή στο εξωτερικό φορά πάντα γραβάτα από σεβασμό στους συνομιλητές του, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που συναντώνται με ηγέτες άλλων χωρών με εμφάνιση χαλαρού περιπάτου, ξεχωρίζοντας σαν μύγες μέσα στο γάλα; Μήπως θα ήταν καλύτερα να έφευγε ο ίδιος ο Καμμένος από την κυβέρνηση, τοποθετώντας στη θέση του κάποιο πιο σοβαρό στέλεχος του κόμματός του που σίγουρα θα βρει…;
 
Εκτός εάν η λύση του προβλήματος της Χώρας μας είναι η αποπομπή του Μουζάλα από την Κυβέρνηση, πράγμα που δυστυχώς δεν το γνωρίζαμε!!!»
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.