Μηπως θα επρεπε να κανουμε τακτικες ενημερωσεις για ολα τα μεγαλα εργα;

Της έκδοσης

Την τακτική ενημέρωση για την πορεία των έργων για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής θα πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Κομοτηνή, όπου όποιος επιθυμεί θα μπορεί να καταθέσει τις απόψεις του, για την πολύ σημαντική δομή της πόλης μας.

Το ίδρυμα από την αρχή πραγματοποιούσε αυτές τις τακτικές ενημερώσεις, οι οποίες έχουν φέρει και αποτέλεσμα, μιας και προτάσεις που έχουν κατατεθεί κατά την διάρκεια αυτών έχουν, έστω και εν μέρει, προστεθεί στον τελικό σχεδιασμό, ενώ και το κοινό της Κομοτηνής μένει (όσοι τουλάχιστον το θέλουν) ενημερωμένο για την κατάσταση, αλλά και το τι κάνουν οι αιρετοί τους άρχοντες για τα συνοδευτικά έργα.

Η πρακτική αυτή θεωρούμε πως είναι καλή, και θα έπρεπε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα μεγάλα έργα που γίνονται στην περιοχή μας.

Μια τακτική ενημέρωση, παρούσας της κοινωνίας, θα ήταν πολύ θετική για παράδειγμα για τον δρόμο Μαρωνείας Δικέλλων, και θα μπορούσε να παράξει και κινητικότητα για την επόμενη μέρα της κατασκευής του.

Τακτικές ενημερώσεις για την γέφυρα του Κομψάτου, για την νέα Δημοτική Αγορά στην Κομοτηνή, αλλά και για το (ελπίζουμε σύντομα ενταγμένο) Φράγμα Συμβόλων, θεωρούμε πως θα βοηθούσαν και το κοινό να αντιληφθεί την πορεία και το τι χρειάζεται για τα έργα, αλλά και για τους ταγούς της περιοχής να δώσουν ένα συγκεκριμένο απολογισμό για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Δεν κρατάμε βέβαια και την ανάσα μας ότι μια τέτοια εξέλιξη θα δούμε σύντομα, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.