Μια μεγαλη αλλαγη για την Περιφερεια ΑΜΘ βλεπει ο Ανδρεας Σπυροπουλος

Της έκδοσης

Παρόλο που κατά την επίσκεψη του γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Σπυρόπουλου η συζήτηση επικεντρώθηκε στα θέματα πανελληνίου ενδιαφέροντος, μοιραία ρωτήθηκε και για τα χρίσματα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Σπυρόπουλος μετέφερε αυτό που έχει πει ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ότι η εποχή των χρισμάτων, πράσινων μπλε ή ροζ, αποτελεί παρελθόν.

Κατέθεσε δε την εκτίμηση πως οι πολίτες επιλέγουν σύνθετα σχήματα, είτε στους Δήμους είτε στις Περιφέρειες, από υποψηφίους που προέρχονται από κάποιο από τα κόμματα ή ανένταχτους.

Υπάρχουν βέβαια Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι που ανήκουν στην Δημοκρατική Παράταξη, που διατηρεί την επιρροή της στην Τοπική αυτοδιοίκηση, και θέλουν να στηρίξουν σχήματα που θα δώσουν προοδευτικές λύσεις και μια κουλτούρα συνεργασίας σε περιφερειακό επίπεδο, αλλά δεν θα μπουν σε λογική χρισμάτων.

«Θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξει μια μεγάλη αλλαγή στην Περιφέρεια, με σχήμα το οποίο θα δώσει λύσεις και προοπτική στους πολίτες όλων των Περιφερειακών ενοτήτων» σημείωσε. Σε ποιόν να αναφέρεται άραγε;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.