Μια ληστεια αλα ελληνικα

Κατά τη διάρκεια μιας ένοπλης ληστείας τράπεζας σε μια Ευρωπαϊκή χώρα, ο ληστής φώναξε στους πελάτες.
– Μην κινηθείτε, τα λεφτά ανήκουν στο Κράτος! «Η ζωή σας όμως ανήκει σε σας» και για λίγο ανήκει σε μάς!!!
Όλοι ξάπλωσαν κάτω ήσυχα. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται στα Ελληνικά. «ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ». Όταν οι ληστές γύρισαν σπίτι με τα εκατομμύρια που έκλεψαν, ο μικρός αδερφός, με πτυχίο Master στα Οικονομικά, λέει στο μεγάλο αδερφό, απόφοιτο δημοτικού!!!
– Έλα να μετρήσουμε τα χρήματα που αρπάξαμε.
Ο μεγάλος αδελφός του δημοτικού του λέει:
– Είσαι βλάκας; Είναι πολλά τα χρήματα και θα κάνουμε ώρες να τα μετρήσουμε.
Το βράδυ στις ειδήσεις που θα ανακοινώσουν τη ληστεία, θα πουν και το ακριβές ποσό που εκλάπη! Αυτή η συμπεριφορά ονομάζεται Ελληνικά «ΕΜΠΕΙΡΙΑ» και είναι σαφέστατα χρησιμότερη στις μέρες μας από τα πτυχία Master.
 
Όμως στην Τράπεζα, μετά τη ληστεία, ο ταμίας φωνάζει στο Διευθυντή και του λέει να καλέσει την αστυνομία.
 
Ο πτυχιούχος Διευθυντής όμως του λέει:
– Μην τηλεφωνήσεις ακόμα! Ευκαιρία είναι, κοντά στα 20 εκατομμύρια που μας έκλεψαν, να πάρουμε άλλα 10 εμείς, συν τα 70 που έχουμε ήδη καταχραστεί, να πούμε ότι μας έκλεψαν 100! Αυτή η μέθοδος στα Ελληνικά Πανεπιστήμια ονομάζεται: «ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ»
 
Ο ταμίας λέει:
 
– Μακάρι δηλαδή να ‘χουμε μια ληστεία κάθε μήνα! Και του λέει ο Διευθυντής. Στην Ελλάδα λένε πως «Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ».
Το βράδυ, στις ειδήσεις ανακοινώθηκε ότι εκλάπη το ποσό των 100 εκατομμυρίων. Οι καημένοι οι ληστές μετρούσαν και ξαναμετρούσαν, αλλά το ποσό που είχαν στα χέρια τους ήταν 20 εκατομμύρια.
 
Θυμωμένος λοιπόν ο ληστής του δημοτικού λέει στον άλλο…
 
– Ρισκάραμε τις ζωές μας για 20 εκατομμύρια, ενώ ο Διευθυντής με το πάτημα ενός κουμπιού καθάρισε 80 εκατομμύρια! Φαίνεται τελικά ότι είναι πιο επικερδές και ακίνδυνο να είσαι Διευθυντής Τράπεζας παρά ληστής! Αυτό Ελληνικά λέγεται, «Η ΓΝΩΣΗ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ Ο ΧΡΥΣΟΣ»! και το ξέρουν πολύ καλύτερα οι πολιτικοί στην Ελλάδα!!!
 
 Ο Διευθυντής ήταν πολύ χαρούμενος που με τη ληστεία κάλυψε τις καταχρήσεις του. Αυτό στα Ελληνικά σημαίνει: «ΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΡΙΣΚΟ!»Το εφαρμόζουν στην Ελλάδα κατά κόρον οι πολιτικοί!!!
 
Συγγνώμη αν είστε πτυχιούχος Οικονομολόγος και μάλιστα πολιτικός, με Master!!!.
Στις Βρυξέλλες ακόμη μας επαινούν, ώστε να προλάβουν να μας φορτώσουν και όλα τα δικά τους λάθη, εν αναμονή μιας ευκαιρίας για να μας αδειάσουν, που σημαίνει πάντα οι ευρωπαίοι για κάθε τέτοια περίπτωση λένε!!! “ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΕΙΤΕ κάθε ΕYΚΑΙΡΙA ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!”Οι Έλληνες θα συμφωνήσουν!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ 

Οι δώδεκα «Σοφοί» του Κατρούγκαλου

Για να δούμε λίγο και την αριστερή μας αλήθεια και την πρώτη φορά αριστερά!!!
Τον Αύγουστο του 2015 και εν μέσω προεκλογικής περιόδου μια εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας έβγαλε στη φόρα ότι ο Κατρούγκαλος έχει ορίσει μια «επιτροπή σοφών» για να δουν το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό. Τότε όμως ο Κατρούγκαλος έβγαλε σπυράκια φωνάζοντας και κουνώντας πόδια και χέρια το διέψευδε.
 
Έρχεται όμως σήμερα και μας παρουσιάζει την «επιτροπή σοφών» οι οποίοι έχουν έτοιμο το πόρισμά τους. Ρίξτε μια ματιά στα ονόματα και στα επαγγέλματά τους και αμέσως θα καταλάβετε τι μας περιμένει. Αμέσως θα καταλάβετε ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα.
 
12 ΣΟΦΟΙ!!!! Εκτός από κανά δυο όλοι οι άλλοι κρατικοδίαιτοι που έχουν ταυτίσει «οι πιο πολύ» το μισθό τους με το μισθό του βουλευτή και ας μην λέω παραπάνω γιατί είμαι απόλυτα σίγουρος ότι καταλαβαίνετε πολύ καλά τι εννοώ! Και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που θα καθορίσουν το μέλλον των Ελλήνων; Τι κάνανε και τι πέτυχαν στην ζωή τους δουλεύοντας από μια έως 6 ώρες την βδομάδα; (Βλέπε διάφορους καθηγητάδες που έρχονται και κάνουν μια φορά μάθημα την εβδομάδα, επί εξάωρο, όπως γίνεται και με την Περιστέρα τη σύζυγος πρωθυπουργού). Λιώσανε ποτέ ένα ζευγάρι παπούτσια στο να τρέχουν πίσω από το μεροκάματο; Ξέρουν τι θα πει μικρομεσαίος επαγγελματίας; Πληρώσανε τίποτα και ποτέ από την τσέπη τους; Και από πού την απέκτησαν τόση Σοφία; Μα ούτε ένας άνθρωπος της αγοράς;
 
Ποιοι είναι τώρα αυτοί οι ΣΟΦΟΙ;;; Δείτε…
1 Αννα Λιγωμένου, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, ως Πρόεδρος
2 Βασίλης Ανδρουλάκης, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας
3. Διονύσιος Γράβαρης, Καθηγητής Κοινωνικής Πολιτικής
4. Ξενοφών Κοντιάδης, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας
5. Κωνσταντίνος Κρεμαλής, ομ. Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας
6. Σταυρούλα Κτιστάκη, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας
7. Φρόλη Κουσκουνά, Πρόεδρος Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής
8. Σπύρος Μαρκάτης, Δικαστής Συμβουλίου της Επικρατείας
9. Δημήτριος Μπούρλος, Δικηγόρος, εξειδικευμένος σε συνταξιοδοτικά θέματα
10. Μιλτιάδης Νεκτάριος, Καθηγητής Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης
11. Αθηνά Πετρόγλου, Δικηγόρος, εξειδικευμένη σε συνταξιοδοτικά θέματα
12. Άγγελος Στεργίου, Καθηγητής Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας.
 
ΤΕΛΟΣ, αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.