Μαρμαριτσα…απο του χρονου!

Της έκδοσης

Ένα από τα πλέον δημοφιλή ερωτήματα που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα,  αφορά στο Αρχαίο Θέατρο της Μαρώνειας αλλά και στην παραλία της Μαρμαρίτσας και το κατά πόσο αμφότερα είναι πλέον προσβάσιμα, δεδομένων των εργασιών που βρίσκονται εν εξελίξει για την οδική σύνδεση Μαρώνειας – Δικέλλων.

Ήδη εδώ και σχεδόν έναν χρόνο ξεκίνησαν οι εργασίες, οι οποίες βεβαίως προχωρούν αργά και πάρα πολύ προσεχτικά με την επιτήρηση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, δεδομένου του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής, ενώ από την έναρξη των εργασιών η ανάδοχος εταιρεία έχει τοποθετήσει και την ειδική σήμανση για την απαγόρευση της διέλευσης.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας, 30 Μαΐου στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm»  ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ.Ντίνος Χαριτόπουλος ερωτηθείς σχετικά, εξήγησε πως αυτή τη στιγμή η διέλευση δεν συστήνεται. Ξεκαθαρίζοντας πως η αρμοδιότητα ανήκει στην Περιφέρεια και τις τεχνικές υπηρεσίες της, εξήγησε πως η εργολαβία βρίσκεται εν εξελίξει, τονίζοντας μάλιστα ότι ο ίδιος σε πρόσφατη προσπάθειά του να φτάσει στην Μαρμαρίτσα με ΙΧ δεν κατέστη εφικτή. Υπό την λογική αυτή και το γεγονός ότι το έργο βρίσκεται εν εξελίξει ο ίδιος όπως έκανε σαφές δεν θα συνιστούσε την όποια προσπάθεια διέλευσης, συνιστώντας υπομονή για το επόμενο Καλοκαίρι όπου αναμένεται το έργο να έχει προχωρήσει σε τέτοιον βαθμό που να καθίστανται εύκολη η πρόσβαση.

Για τους λάτρεις της περιοχής λοιπόν…υπομονή μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.