Κυριακη, 17-1-2016, τα μαγαζια ηταν ΑΝΟΙΧΤΑ!!!

Ένας μικρός «χαμός» έγινε προχθές την Κυριακή στην Κομοτηνή που ήταν τα μαγαζιά ανοιχτά!!!
 
Αξίζουν «θερμά» συγχαρητήρια σε όσους το σκέφτηκαν και σε όσους το υλοποίησαν αυτό το πρόγραμμα. Επιτέλους οι καταναλωτές βρήκαν ευκαιρία να ξοδέψουν όσα χρήματα τους περισσεύουν… «που δεν είναι και λίγα»!!!
 
Ξεχύθηκαν στην αγορά, έτρεχαν σαν τρελοί, αγοράζανε με κλειστά ματιά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, πράγματα που τους χρειάζονται αλλά και άλλα που δεν τους ήταν απαραίτητα, μια κοιτάζανε το πορτοφόλι και μια το ρολόι τους, για να προλάβουν, μην περάσει η ώρα και δεν προλάβουν να ξοδέψουν όσα παραπάνω χρήματα μπορούσαν και τους «περίσσευαν».
 
Ουρά έξω από τα μαγαζιά!!! Οι επαγγελματίες επιστράτευσαν φίλους και συγγενείς για να βάζουν τους πελάτες στη σειρά και σε τάξη με όλα τα επακόλουθα!!!
 
Το μόνο τους πρόβλημα ήταν ότι δεν λειτουργούσαν οι τράπεζες (έτσι συμβαίνει πάντα τις Κυριακές που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά) για να πηγαίνουν τον «τεράστιο» τζίρο που κάνανε. Και για του λόγου του αληθές σας παραπέμπω στις φωτογραφίες από την αγορά που έγινε το αδιαχώρητο.
 
Η Ομοσπονδία έκανε ένα έκτακτο συμβούλιο βλέποντας την «ταλαιπωρία» των επαγγελματιών, καθώς δεν είχαν πού να ακουμπήσουν το χρήμα από τον τζίρο και αποφασίσανε να εισηγηθούν στον αντιπεριφερειάρχη κύριο Μέτιο τις 9 Κυριακές τον χρόνο που είναι ανοιχτά, να τις κάνει 19 ή 29, ή ακόμα ακόμα να μην κλείνουν ποτέ και καμιά Κυριακή! Ε, βέβαια τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες!!!
 
Επίσης αποφασίστηκε από την Ομοσπονδία να κάνουν μια έντονη διαμαρτυρία στις διοικήσεις των τραπεζών ώστε κάθε φορά που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτές και οι τράπεζες, ειδάλλως θα ανοίξει η Ομοσπονδία και θα μαζεύει αυτή το χρήμα, θα το κρατάει Κυριακή βράδυ με το αζημίωτο φυσικά!!!
 
Ένα αίτημα που πιστεύω θα γίνει αποδεκτό γιατί δεν μπορεί να κυκλοφορεί τόσο χρήμα έτσι χύμα στις τσέπες των επαγγελματιών!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.