Κινητος οικος ανοχης στην Κομοτηνη

Πριν ενάμιση περίπου χρόνο, έγινε ένας «μικρός χαμός» με το συγκεκριμένο θέμα και όλοι νομίσανε ότι ξεμπερδέψαμε, αλλά; «Το γουρούνι και τη μούρη να του κόψεις πάλι θα σκάβει έλεγαν στο χωριό μου»!!! Ίσως το ίδιο φορτηγάκι βαμμένο σε άλλο χρώμα, ή άλλο, τι σημασία έχει;
Εμφανίστηκαν πάλι οι επιτήδειοι Βούλγαροι με τον κινητό τους οίκο ανοχής. Ένα διαμορφωμένο βαν κατάλληλα «εξοπλισμένο» για τις ανάγκες των προαγωγών, με 3-4 κοριτσάκια (ίσως και ανήλικα) κόβει συνεχεία βόλτες στα χωριά και από ό,τι μαθαίνω κάνει χρυσές δουλειές.
Τρέχουν οι αφελείς γιατί η «φτήνια τρώει τον παρά» χωρίς να σκεφτούν τις τυχόν αρρώστιες που κουβαλάνε. Αν θέλουν τη συμβουλή μου, ας είναι προσεχτικοί γιατί πολύ από αυτούς έχουν και παιδιά και οι αρρώστιες σήμερα δεν γιατρεύονται όλες. Βέβαια πολλοί γονείς έχουν καταγγείλει το γεγονός και είναι θέμα χρόνου να τους πιάσουν τα όργανα ασφαλείας, αλλά μην τυχόν και είναι πολύ αργά!
Νομίζω ότι πρέπει να κινηθούν γρήγορα, αλλά και αυτοί είναι πονηροί και έρχονται κατά διαστήματα και καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι να τους εντοπίσουν!!! 

Τι ήταν τούτο πάλι!!!

Μόνο βαθιά θλίψη μπορεί να προκαλέσει η προχθεσινή κατάντια της ΝΔ από τη μη εκλογή προέδρου. Δυστυχώς, η πολιτική μας ηγεσία είναι πολύ κατώτερη των κρίσιμων περιστάσεων που διέρχεται ο τόπος.
Αν συνεχίσουμε να επιλέγουμε τους ηγέτες μας με κριτήρια μη πολιτικά, όπως ποιος είναι ο πιο νέος ή πιο ωραίος, τότε θα αποτύχουμε σίγουρα. Τα νιάτα κι η ομορφιά δεν είναι κριτήριο ικανότητας. Μπορεί κάποιος να είναι νέος αλλά και ντενεκές ξεγάνωτος. Απόδειξη η περίπτωση σήμερα του Γ/Γ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Δεν είναι λίγες φορές που το ζήσαμε αυτό και θα ζήσουμε ακόμα χειροτέρα, ίσως από τους ίδιους ή και από άλλα κόμματα
Στην πολιτική λοιπόν αναζητούμε τους ικανούς, τους άριστους και όχι τους αρεστούς. Δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέξαμε αρχηγό με μόνο κριτήριο γιατί φέρνει ένα συγκεκριμένο επώνυμο
Τα νιάτα κι η ομορφιά δεν τρώγονται και δεν έχουν καμιά αξία. 

Τελικά πού πάμε;

Τι κάνουμε και πού μας οδηγούν τελικά;
Με 1,5 σχεδόν εκατομμύριο ανέργους!!!
Με τους χιλιάδες κάθε είδους μισθωτών που είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται!!!
Με 343.612 επιχειρηματιών το 2014- δεν έχουμε ακόμα στοιχεία για το 2015- που είδαν την επιχείρησή τους να μπαίνει σε καθεστώς παύσης πληρωμών!!!
Με σχεδόν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να στενάζουν κάτω από πολλούς και αβάσταχτους φόρους!!!
Με τους νέους μας να αναγκάζονται να βρουν διεξόδους φεύγοντας στο εξωτερικό, ή να εγκλωβίζονται στο εσωτερικό χωρίς να μπορούν να είναι παραγωγικοί.
Και με κάποιους «λίγους» να ζούνε και να θησαυρίζουν σε βάρος όλων των παραπάνω!
Πού πάμε λοιπόν τελικά; Μάλλον κατά διαόλου!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.