Κατι κινειται

Οι επιταχύνσεις διαδικασιών πρόσληψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναμφίβολα είναι ένα θετικό σημείο όσον αφορά στην κάλυψη κενών θέσεων προσωπικού στα νοσοκομεία της Περιφέρειας.

Βεβαίως, το θετικό αυτό σημείο μένει να εξειδικευθεί κατά Νομό και νοσοκομείο, μένει δηλαδή να αποδειχθεί και η ανταπόκριση για την πλήρωση θέσεων.

Είναι γεγονός ότι οι πολίτες της Ροδόπης, ως άλλωστε σημειώνουν και τα πολλά ρεπορτάζ αλλά και σχόλια της εφημερίδας, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δεδομένης της κατάστασης στο Νοσοκομείο.

Ελπίζουν οι πολίτες ότι η πρόσληψη προσωπικού θα διορθώσει αρκετά την κατάσταση και ότι επιπροσθέτως θα βρεθεί και λύση στο μείζον ζήτημα της χρήσης του αξονικού τομογράφου.

Θέμα το οποίο απασχολεί τόσο την παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, όσο βεβαίως και την ελάττωση της επιβάρυνσης των ταμείων των ασφαλισμένων.

Ελπίζουν οι πολίτες ότι αρκετά πράγματα θα βελτιωθούν και επιτέλους δεν θα αναγκάζονται να μετακινούνται για κάτι σοβαρότερο είτε στις γειτονικές πόλεις, είτε ακόμη πιο μακρυά στην Θεσσαλονίκη ή ακόμα και στην Αθήνα.

Αναμένουμε λοιπόν θετικές υπέρ του πολίτη εξελίξεις.


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.