Κανει ζεεεεστη!!!

Καλό μεσημέρι καλέ… Φάγαμε μια ωραία μακαρονάδα, ήπιαμε τα κρασιά μας. Ο καλός μου πάει στο χωριό να ταϊσει τα ζωντανά. Κάνει ζέεεστη!!! Βάλαμε μακό, μαλακά, απαλά, δροσερά, πάνω στα σώματά μας που δραπετεύουν από τα κρύα κι έχουν ακόμα επάνω τους το απαλό μάλλινο χνούδι από πουλοβεράκια και τα πλεκτά!
 
Ακούω τους Κατσιμιχαίους και σκέπτομαι τα Αθηναϊκά μου. Τι ωραία η πρωτευουσιάνικη νιότη μας! Τραγούδια, πορείες, πικέτες, καταλήψεις!!! Οι συναυλίες… Βλέπω και το βιντεάκι και σκέπτομαι ότι μπορεί ένα απ΄ τα κεφάλια του πλήθους να είναι και δικό μου…
 
“Τα φέραμε απ΄ εδώ…”, ακόμα δεν χόρτασα γι΄ αυτό δεν άγγιξα το “εκεί”. Λόγια, λόγια και συνθήματα και τώρα μείναμε στα μηνύματα… Η μίνιμαλ ζωή μας είναι αντιερωτική… Γι΄ αυτό αναζητώ το απόθεμα πάντα και παντού και με εργαλεία ακριβά ξαναφτιάχω νέο “πλούτο”. Όχι, χλιδή, φίλτατοι… Πλούτο!!!
 
Πιστή στη διαδρομή, απέναντι στους σακάτηδες… Πιστή στους φίλους μου, και στις μουσικές τους… στα βιβλία μας, στις συνάξεις… Τι ωραία που είναι, λοιπόν και τι όμορφα παιδιά που γεννιούνται και θα γεννιούνται εδώ στη Μεσόγειο!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.