Καλο ταξιδι Γιαννη

Η πόλη μας έχει να σεμνύνεται πως έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα στις ζωές πολλές ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα. Έχει άλλωστε διαμορφώσει και έχει διαμορφωθεί από την περπατησιά πολλών ανθρώπων που έρχονται στον τόπο μας για να σπουδάσουν. Η φοιτητούπολη Κομοτηνή έχει το προνόμια να γνωρίζει πολλούς ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας που με τη ζωντάνια και την ορμή της νιότης τους αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα.

Και το αποτύπωμα του Γιάννη στην πόλη μας, ήταν μοναδικό. Ήρθε από την Ικαρία για να σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ. Ο Γιάννης είχε όμως και μια μεγάλη αγάπη για τη μουσική. Τον γνωρίσαμε στα στέκια της πόλης μας να παίζει μουσική με την παρέα του. Ευαίσθητος, δραστήριος και συνέχεια χαμογελαστός. Για την ακρίβεια δεν τον θυμόμαστε ποτέ να μην χαμογελά…

Και όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία φοιτητών τούτης της πόλης, ο Γιάννης ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στην πατρίδα του. Άνοιξε τα φτερά του, έγινε σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με τη ζυθοποιία «Ικαριώτισσα». Φυσικά ποτέ δεν εγκατέλειψε τη μουσική και ποτέ δεν έπαψε να χαμογελά και να προσφέρει όπως και όπου μπορούσε συμμετέχοντες εθελοντικά σε πλήθος δράσεων.

Όπως δεν εγκατέλειψε ποτέ και την Κομοτηνή και τους ανθρώπους που είχαμε την χαρά να συνοδοιπορήσουμε, άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο μαζί του, όταν ήταν εδώ και συνεχίσαμε και με την αναχώρησή του για το νησί.

Λίγο μετά το γύρισμα του χρόνου ο Γιάννης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ήταν μόλις 38 ετών…

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι Γιάννη Κεφάλα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.