Καλλωπιζεται η Κομοτηνη για την 25η Μαρτιου

Της έκδοσης

Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες την Πέμπτη στο ηρώο και το πάρκο, εν όψει του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή, με τα συνεργεία του Δήμου να φτάνουν και μέχρι την πλατεία.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί οι σημαίες κατά μήκος της διαδρομής, ενώ την Πέμπτη συνεργεία του Δήμου πραγματοποιούσαν διαμορφώσεις στους θάμνους στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής.

Ειδικά στο Ηρώο όμως, τα συνεργεία τοποθετούσαν καλλωπιστικά φυτά στα παρτέρια που το περιστοιχίζουν, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη των εκδηλώσεων σήμερα Παρασκευή, με κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία της Κομοτηνής, πριν την κορύφωση τους το Σάββατο.

Βέβαια θα πει κανείς, ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε τις γιορτές και τις επετείους για να καλλωπίζουμε, φροντίζουμε και συμμαζεύουμε τον δημόσιο χώρο. Από την άλλη, η προσοχή που δίνουμε σε αυτόν, τόσο στις επετείους, όσο και την υπόλοιπη περίοδο, δεν είναι η βέλτιστη.

Ας ελπίσουμε λοιπόν να μείνουν καθαρά και στη θέση τους όσα τοποθετήθηκαν, μιας και με την έλευση της άνοιξης, όλο και περισσότερο θα βλέπουμε κόσμο σε αυτούς τους χώρους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.