Και αλλαγη εκλογικου νομου…

Δεν έφτανε το κλίμα εκλογολογίας την προηγούμενη περίοδο ξαφνικά προέκυψε και θέμα αλλαγής εκλογικού νόμου από στελέχη της κυβέρνησης, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στους πολίτες γιατί τη συγκεκριμένη στιγμή κάποιοι ανοίγουν ένα τέτοιο θέμα, προβληματιζόμενοι δήθεν ότι ο εκλογικός νόμος δε δίνει ισχυρές κυβερνήσεις.

Στην ουσία όμως πρόκειται για μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, έτσι ώστε να μετατεθεί το ενδιαφέρον των πολιτών από τα χρόνια και μεγάλα προβλήματα σε αυτά της μελλοντικής εκλογικής αναμέτρησης. Μια προσπάθεια που αποκαλύπτει την αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα ήδη υφιστάμενα προβλήματα και τα οποία εξαιτίας της αναλγησίας της συνεχώς επαυξάνονται. Πρόκειται απλά για ένα ακόμη επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης Καραμανλή.

Πρωταθλήτρια στις προεκλογικές απαιτήσεις αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με όσα προεκλογικά έταξε με αποτέλεσμα τα κοινωνικά μέτωπα να διευρύνονται και αν αυξάνεται η αναξιοπιστία της. Γι’ αυτό και είναι θέμα χρόνου να βρεθεί αντιμέτωπη με το λαό. Και αυτό βέβαια δεν μπορεί να το αποτρέψουν ούτε με εκλογολογίες, ούτε με αλλαγές εκλογικού νόμου…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.