Η ΡΟΔΟΠΗ ΑΥΡΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ

Η Ροδόπη αύριο Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 ψηφίζει Χρήστο Μέτιο. Οι Ροδοπίτες και οι Ροδοπίτισσες με υψηλό αίσθημα ευθύνης, συναισθανόμενοι και συναισθανόμενες την κρισιμότητα των καιρών και των στιγμών προσερχόμαστε στην κάλπη για να ψηφίσουμε Περιφερειάρχη. Δεν μας επιτρέπεται να πειραματιστούμε και να παίξουμε σε βάρος μας επικίνδυνα παιχνίδια. Η Ροδόπη έχει απόλυτη ανάγκη να συνεχίσει αταλάντευτα την πορεία της προς τα μπρος για τους ενάρετους κύκλους της ανάπτυξης. Της παραγωγής πλούτου. Της ανεύρεσης εργασίας των ανθρώπων της που ζουν εδώ. Της αναβάθμισης του επιπέδου ζωής όλων και της διακοπής της φυγής των παιδιών της στην ξενιτιά.
 
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό και τον Χρήστο Μέτιο Περιφερειάρχη, η Ροδόπη μπορεί να εξασφαλίσει ό,τι ζητήσει για την επίτευξη των στόχων, των σκοπών, των σχεδιασμών και των οραμάτων που ο Χρήστος Μέτιος, επιστήθιος φίλος του αυριανού Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, έχει θέσει.
 
Δεν μας επιτρέπεται ν’ αφήσουμε ανεκμετάλλευτη αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μας προσφέρεται. Πρέπει να την αδράξουμε και να την εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
Από το μεγάλο προσκλητήριο της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμία.
 
Η προσέλευσή μας στην κάλπη επιβάλλεται να είναι αθρόα και μαζική. Πρέπει να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.
 
Η υπερψήφιση του Χρήστου Μέτιου, γέννημα θρέμμα της Ροδόπης, ως Περιφερειάρχη, είναι απολύτως αναγκαία και επιβεβλημένη. Έτσι θα έχει η Ροδόπη μας, ο ευλογημένος αυτός τόπος μας, την ευκαιρία να πάει μπροστά. Όλοι και όλες εμείς μπορούμε να ατενίζουμε επιτέλους με αισιοδοξία το μέλλον μας και κυρίως, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, που αποτελούν την ελπίδα του έθνους μας.
 

*Ο Κωνσταντίνος Μ. Μορφακίδης είναι Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.